Több hónapja randiztunk, amikor megtudtam, hogy van egy gyereke

Borítókép: Több hónapja randiztunk, amikor megtudtam, hogy van egy gyereke Forrás: Getty Images
Becsapva érzi magát és nagyon el van keseredve Linda, aki elmeséli, miért érintette különösen mélyen (volt) barátja kis titka.

„Már vagy 3 hónapja randizgattunk a barátommal, akivel egy online társkeresőn ismerkedtünk össze. A virtuális találkákat aztán igazi randik követték, méghozzá elég sűrűn: hetente vagy kétszer éttermekbe, mozikba jártunk, rengeteg programot csináltunk, sokszor találkoztunk. Túlságosan is sokszor ahhoz, hogy csak ennyi idő elteltével vallott színt és azt is csak azért, mert kényszerhelyzetben volt” – fakadt ki a fiatal nő csalódottan.

„Pedig minden olyan jól alakult.

Majd hirtelen azzal állt elő, hogy egy kéthetes szünetet kér.

Mondanom sem kell, ezt nem igazán tudtam mire vélni. Először azt hittem, biztosan a munkája miatt van erre szükség, de gondoltam biztos, ami biztos, rákérdezek. A válaszától viszont szinte sokkot kaptam.

Akkor bökte ki ugyanis, hogy azért nem tudunk találkozni egy darabig, mert a kisfiára kell vigyáznia. A gyerek anyja ugyanis elutazott külföldre és rábízta a kicsit. Képzelhetitek, mennyire ledöbbentem, a gyerekről ugyanis egy szót se ejtett, egészen addig a pillanatig. Az első sokkból magamhoz térve úgy érzem, nagyon meg is bántott. Azóta is arra keresem a választ, hogy nem volt képes elmondani, hogy van egy gyereke.

Ráadásul a randiappon, amin keresztül „összejöttünk”, a profilomban nyomatékosan feltüntettem, hogy nem érdekelnek azok a pasik, akiknek gyerekük van. Nekem egy egészségügyi probléma folytán csak mesterséges úton lehet gyerekem, így különösen övön aluli volt ez a váratlan fordulat" - fűzi hozzá Linda.

Forrás: ITT

Galériánkban olyan híres apákat mutatunk, akik jobban örültek volna, ha eltitkolt gyermekük létezésére nem derül fény