JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

A szépség sói a kortalanság szolgálatában

Borítókép: A szépség sói a kortalanság szolgálatában
A legfrissebb szépségápolási trendek sokszor a legrégebbi hatóanyagokat állítják csatasorba a fiatalság megőrzéséért vívott küzdelemben. A jól bevált praktikák új köntösben és korszerű technológiákkal ötvözve fokozott hatékonysággal támogatják az arcápolási rutint. A Schüssler kozmetikumok - egyedülálló módon - az ásványi sók erejére építenek.

Alapja egy több, mint másfél évszázados felfedezés

Dr. Wilhelm Schüssler 1873-ban kifejlesztett terápiája 12 biokémiai sóra alapoz, amelyek hiánya nemcsak a szervezet kiegyensúlyozott működését borítja fel, de az arcon is nyomot hagy. A magyar fejlesztésű, többszörösen díjnyertes Schüssler kozmetikumok, az eddigiektől eltérően, a bőrön át juttatják be a szükséges ásványi sókat, az általuk hordozott biológiai információkból pedig a sejtek pontosan annyit vesznek magukhoz, amennyi a harmonikus működés fenntartásához vagy visszaállításához szükséges. A szintetikus alapanyagokat nem tartalmazó, állatkísérleteket nem alkalmazó, minden szempontból mentes natúr termékek a sók mellett növényi hatóanyagokkal és olyan innovatív összetevőkkel célozzák meg a problémákat, mint a hialuronsav, a niacinamid vagy a különböző peptidek. Amellett, hogy az összes bőrtípusra használhatóak, alkalmazásuk személyre szabható.

A biokémiai sók és az újgenerációs összetevők együttes erejével

Az Age Protection és az Age Protection Intense termékcsalád a „szépség sóinak” erejét veti be az idő múlásával szemben. A calcium fluoratum (Nr. 1) a bőr és a kötőszövetek rugalmasságáért felelős, míg a silicea (Nr. 11) a mimikai ráncok, szarkalábak vagy erős homlokredők ellensége. A vásárlók kedvence, a különleges ránctalanító erejű jégborszőlő-kivonatot tartalmazó feszesítő lifting arc-és dekoltázskrém, a sejtek és a szövetek mélyére hatolva táplálja és kontúrozza az érett bőrt, amely idővel rugalmasságát és tömörségét is visszanyeri. A többféle területen alkalmazható könnyű krém akár megelőző jelleggel is ajánlott alternatívája az Age Protection nappali arckrém, amely a JOY Prix de Beauté 2019 Anti-Aging kategória 3. helyezettje lett. Az idén új formulával és illattal hódító termék tengerialga-kivonattal, növényi őssejtekkel, kis molekulájú hialuronsavval és egyéb organikus növényi olajokkal járul hozzá a mindennapi szépséghez. Éjszakai változata pedig - az előbbiek mellett - a kollagéntermelést fokozó Syn-coll peptidek, az argánolaj és az agy természetes energiaforrásaként ismert kalium phosphoricum (Nr. 5) só hatásait ötvözve gondoskodik az alvás közbeni regenerációról. Természetesen a holisztikus szemlélet jegyében nem maradhat ki a szemkörnyékről való gondoskodás sem. A ragyogó tekintet legjobb barátja a siliceán kívül a hialuronsav és a vízhajtóként működő natrium sulfuricum (Nr.10) képességeit is beveti a karikákkal és a puffadtsággal szemben.

Nézd meg a termékeket!