JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Adj 7 napot magadnak, ami csak rólad szól! Vár önmagad legjobb formája!

Borítókép: Adj 7 napot magadnak, ami csak rólad szól!  Vár önmagad legjobb formája! Forrás: ADRIENNE FELLER
Készen állsz, hogy megtapasztald önmagad legjobb formáját, és hosszú távon fenntartható szokásokat alakíts ki az életedben? Ha igen, az ADRIENNE FELLER és a Panarom márkák közös életmódváltó programját, Teljesség Hetét neked találták ki!

Szokásokat kialakítani az egyik legnehezebb feladat az életben. Aki valaha próbált már egyik napról a másikra áttérni egy új étrendre, nulláról elkezdeni egy hobbit vagy belevágni egy addig ismeretlen mozgásformába, az pontosan ismeri az ilyenkor szokásos forgatókönyvet. Az első napokban jön a tiszta lappal indulás eufóriája, majd szép lassan megjelennek a mindennapok akadályai, és a kezdeti cél egyre homályosabbá válik. Mindez nem jelenti azt, hogy minden változás lehetetlen volna, inkább csak azt, hogy induláskor sokszor rosszul határozzuk meg a célt.

Forrás: ADRIENNE FELLER

Az ADRIENNE FELLER és a Panarom márkák több évtizede vannak jelen a magyarországi piacon, 100%-os tisztaságú alapanyagaik pedig a legkülönbözőbb élethelyzetekben kínálnak természetes támogatást a testnek és a léleknek, legyen szó a francia aromaterápia legkiválóbb illóolajairól, az elérhető, de luxusminőségű natúrkozmetikumokról vagy hétköznapi rituálékat megemelő herbateákról és élvezeti cikkekről.

Az április 5-én induló Teljesség Hetét azok számára hozták létre, akik önmaguk legjobb formáját keresik. A hét napon át tartó, otthon kényelméből elérhető életmódváltó program során a két márka alapítója és közösségformálója, Feller Adrienne osztja meg napi leveleiben azokat a tapasztalatokat, amelyek segítenek természetes módon kapcsolódni önmagunkhoz, a lelki békénkhez, rejtett erőforrásainkhoz és fokozatosan áttérni egy kiegyensúlyozottabb életre. Ez az ingyenesen elérhető, május 5-ig bármikor elkezdhető hét nap nem követel tőled teljes elköteleződést, de segít abban, hogy olyan szokásokba kóstolj bele, amelyekért hosszú távon hálás leszel önmagadnak.

Forrás: ADRIENNE FELLER

Csatlakozz április 5. és május 5. között a Teljesség Hete programhoz!

Iratkozz fel az af.panarom.hu/teljesseghete oldalon található a hírlevélre, amellyel nemcsak Feller Adrienne személyes életvezetési tanácsait ismerheted meg, hanem 10% kedvezménnyel próbálhatod ki a Panarom és az ADRIENNE FELLER életmódváltó csomagjait, emellett pedig egy heti nyereményjátékban is részt vehetsz, amelyben értékes termékcsomagokat sorsolunk ki!