JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

TESTKÉP X ADRIENNE FELLER különkiadás: "Az élet ott van az arcodban" - Hogyan lett Feller Adrienne az, aki?

Borítókép: TESTKÉP X ADRIENNE FELLER különkiadás: "Az élet ott van az arcodban" - Hogyan lett Feller Adrienne az, aki?
Négyrészes különkiadással jelentkezik a Testkép podcast, amelyben Feller Adrienne, az ADRIENNE FELLER és Panarom márkák alapítójával beszélgettünk különböző lelket, testet és szépséget érintő témákról!

Az első részben arról faggattuk Feller Adrienne-t, hogy honnan indult, milyen hatások érték, hogyan lett szépségterapeuta, milyen hatással volt rá a svédországi élet, hazaköltözése után miként építette itthon a karrierjét, és hogyan jutott el oda, ahol most van: hogy egy igazi szépségbirodalmat és egy óriási női közösséget épített fel!

ITT HALLGATHATOD MEG:

ITT PEDIG MEG IS NÉZHETED A BESZÉLGETÉSÜNKET:

CSATLAKOZZ TE IS A TELJESSÉG HETE PROGRAMHOZ!

A tavasz lassan minden porcikánkba beköltözik, és új lehetőségekkel, új inspirációval, új lendülettel tölti meg a testünket és a lelkünket egyaránt. Idén tavasszal az ADRIENNE FELLER és a Panarom márkákkal egy közös életmódváltó kampányt indul, amelyben hét napon keresztül újabb és újabb tanácsokkal segítik követőinket, hogy megélhessék önmaguk legjobb formáját.

A Teljesség Hete programhoz bárki csatlakozhat április 5-től május 5-ig IDE KATTINTVA. A csatlakozás azonban nincs naphoz kötve, bármikor elkezdhető, a tartalmak a kampányidőszak után is elérhetőek lesznek. Akik elkezdik a teljesség hetét, azok egy héten keresztül napi e-mail-üzenetet kapnak Feller Adrienne-től.