Borítókép: Ezért marad velünk a netes randi a járvány után is Forrás: Getty Images

Ezért marad velünk a netes randi a járvány után is

Bár a személyes találkozás élményét és varázsát nyilván nem pótolja, ám ahogy az életünk egyre több szelete, így az ismerkedés is egyre inkább a virtuális térbe tolódik. S hogy a lehetséges buktatók ellenére is miért lesz egyre népszerűbb a virtuális találka "műfaja"; cikkünkből kiderül.

Míg a koronavírus előtti „régi világban” a virtuális randizás leginkább a távkapcsolatban élő párokra volt jellemző, a pandémia megjelenése a randizási szokásokat is átírta. Nem csoda; hisz a #maradjotthon, a kényszerű távolságtartás a már meglévő kapcsolatok fenntartását, nemhogy az újabbak kialakítását is épp eléggé megnehezítette. A jelenséget meglovagolva ekkortájt jöttek ki a különböző randiappok a videocsetes fejlesztéseikkel. A Tindernél erről már korábban is gondolkodtak, a járvány viszont felpörgette és aktualizálta a megvalósítást.

Azonban nem csak a videocsetes találka lett népszerű, több randiapp is bővítette a szolgáltatásait különféle interaktív lehetőség beiktatásával, bizonyos szabályozások mellett videó és hangüzenetek küldését tette lehetővé a felhasználóinak. Az internetes ismerkedés persze számos buktatót rejthet, ezért nem árt, ha nagyon körültekintő vagy és igyekszel minél alaposabban megismerni már a beszélgetés előtt a partnerjelöltedet. S hogy miért gondolják a szakemberek, hogy a netes randi velünk marad a járvány után is, galériánkból megtudhatod.

3 ok, amiért a virtuális randizás velünk marad a koronavírus után is