Hol kapható?

Már kapható az ÉVA magazin legújabb száma, melyben fókuszba kerültek a családi helyzetek, problémák, és azokra szolgáló megoldások, illetve más izgalmas témákkal is készültünk.

Nemrég Magyarországon járt Esther Perel, a világ leghíresebb párkapcsolati terapeutája, és volt lehetőségünk nekünk is kérdezni tőle. A vele készült riportunkat is megtalálod a magazinban!

Számos családi témánk mellett olvashatsz arról is, hogy mi van akkor, ha tudatosan nem szeretnél gyereket vállalni. Miért tabutéma ez még mindig? Hogyan kezeld magadban a társadalmi és környezeted által rád helyezett elvárásokat?

Az egészség is fontos témánk, ebben a lapszámban többek között abban is segítünk, hogyan a legkomfortosabb télen is a szabadban sportolni és a futni, és hogy mi minden pozitív hatást élhetsz át ezáltal!

Számtalan téli hasznos tippért, receptekért, keresd a magazint újságárusainknál vagy rendeld meg online: https://magaziner.hu/magazin?magazine=9

Relay

Amennyiben bárhol tapasztalod, hogy nincsen ÉVA magazin, írj nekünk a terjesztes@marquardmedia.hu e-mail címre és mi küldjük az utánpótlást!

Vagy válassz megyét a térképre kattintva!
Pest Budapest Nógrád Heves Bosod-Abaúj-Zemplén Szabolcs-Szatmár-Bereg Hajdú-Bihar Békés Jász-Nagykun-Szolnok Komárom-Esztergom Fejér Veszprém Vas Zala Győr-Moson-Sopron Somogy Baranya Bács-Kiskun Csongrád Tolna