Meleg a pasim és én csak most tudtam meg

Borítókép: Meleg a pasim és én csak most tudtam meg Forrás: Getty Images
Melindát az edzőteremben ismertem meg. Olyan típusú nő, akit nem lehet nem észrevenni: nevetős, kék szemével, hosszú barna hajával és csodálatosan nőies alakjával mágnesként vonzza a tekinteteket. Ráadásul az ő esetében a tetszetős külcsínhez humor, kedvesség és intelligencia is társul. Sokáig mégsem találta a párját. Aztán megismerte Balázst és vele kezdetét vette a tündérmese. Legalábbis akkor ezt gondoltuk.

Edzések után sokszor beszélgettünk Melindával mindenféléről és mindannyiszor elcsodálkoztam rajta, miért nem talál magának társat, hiszen szép, okos, kedves, istenien főz, imád kirándulni, utazni és azt sem várja el egy férfitól, hogy eltartsa, mert jól fizető állása van, ugyanakkor nem is karrierista.

Sokszor tanakodtunk arról, vajon hová tűntek a férfiak, merthogy Melinda sem szórakozóhelyen, sem baráti társaságban, sem munkahelyen nem bukkant még rá álmai pasijára. Már két éve szakított a barátjával, akivel öt évig tartott a románc és azóta szinte semmi. Persze próbálkozások voltak, de valami mindig kiderült a fiatalemberekről: nős, gyerekei vannak; nem akar elköteleződni; túlságosan is gyorsan akar haladni az ismerkedésben; agresszív; anyuka és apuka eltartott kicsi fia. És még sorolhatnám, két év alatt hány pasit ismert meg, majd hányban csalódott.

Aztán az egyik edzésen boldogan újságolta: megismerte azt a pasit, akire mindig is várt. A barátokkal többnapos kiránduláson jártak és ott mutatták be őket egymásnak. Balázs jó kiállású, kedves, intelligens férfi, nincs felesége, gyereke, van viszont jó állása, amit nagyon szeret. Melindának csak úgy csillogtak a szemei, amikor Balázsról és megismerkedésük részleteiről mesélt.

„Balázs igazi úriember. Tudod, az a típus, aki kinyitja előtted az ajtót, lesegíti a kabátod és bármiről, még az olyan témákról is szívesen beszélget, amit a legtöbb pasi túl csajosnak gondol. Isteni a humorérzéke, ragyogó a stílusa és bámulatos az intellektusa. Ráadásul annyi közös van bennünk! Mindketten imádunk utazni, főzni, ugyanazokat az írókat kedveljük, a kedvenc ételünk is ugyanaz és a stílusunk is nagyon hasonló.” - áradozott Melinda.

Az egész edzőterem drukkolt neki és úgy is tűnt, minden rendben lesz velük. Eljártak étterembe, kirándulni, színházba, moziba, de volt, hogy csak egy közös ebédre futottak össze munkanapokon. Mert Balázsnak hiányzott Melinda és még ha csak öt percre is, de látni szerette volna.

Úgy tűnt, tökéletesebb nem is lehetne a kapcsolatuk, és ezt csak megerősítette az is, hogy Balázs felvetésére előre lefoglaltak és befizettek egy új-zélandi utazásra is, ami tulajdonképpen egy hátizsákos teljesítménytúra volt.

„Képzeljétek, Balázs meghívott Bécsbe, egy bálba!”- újságolta Melinda egy péntek reggeli edzésünk után és a lánycsapat azonnal azon kezdett pörögni, Melinda vajon milyen ruhát választ a nagy eseményre. Együtt izgultunk vele, és még ruhapróbára is elkísértük. Rögtön megindultak a találgatások, hogy talán most kerülnek majd „még közelebb” egymáshoz, hiszen már egy hónapja randiznak.

Elérkezett a nagy nap, mi pedig kíváncsian vártuk a hétfői találkozást Melindával, hogy elmesélje, milyen varázslatos napokat töltöttek együtt Bécsben. Ám a boldog nő helyett egy kétségekkel teli kislány érkezett az edzőterembe:

„Lányok, én ezt nem értem. Minden pasinak kocsányon lógott a szeme a bálban, de Balázs egész este meg sem csókolt és mint kiderült, külön szobát foglalt. Semmi nem történt.”- mesélte könnyekkel a szemében.

Akkor már sejtettük, valami nem stimmel az álomlovaggal, de még nem akartuk elhinni. A kupaktanács azt javasolta Melindának, csábítsa el Balázst, vessen be mindent, ami a női eszköztárában csak fellelhető és tegye féltékennyé.

A következő randit csütörtök estére beszélték meg. Vacsorázni mentek egy romantikus helyre. Melinda a csábosabbnál is csábosabb volt érzéki pirosra rúzsozott telt ajkaival, hosszú pilláival, ragyogó kék szemével és testhez simuló meggypiros szaténruhájával. Még fotót is küldött nekünk magáról, mielőtt elindult. A lányokkal megállapítottuk, hogy a pasi helyében biztosan nem vacsorázni vinnénk, annyira gyönyörű.

Másnap reggel kíváncsian vártuk, hogy beszámoljon a fejleményekről.

„Nagyon kellemetlen volt, lányok. - kezdte mesélni Melinda az előző este történetét – Balázs úgy tett, mintha észre sem venné, hogy kicsíptem magam. Mindvégig távolságtartóan viselkedett, és amikor eljött a megfelelő pillanat a csókra, zavartan elfordult. Annyira szégyelltem magam. Buta libának éreztem magam, amiért megint besétáltam a csapdába, azt gondoltam, megtaláltam álmaim pasiját, közben lehet, hogy van valakije vagy megismerkedett valaki mással. Csak azt nem értem, miért hívott el és miért fizettünk be együtt egy új-zélandi utazásra.”

Aztán pár nap múlva, egy újabb randi után kiderült, mi áll Balázs furcsa viselkedése mögött. Melinda teljesen összezavarodva mesélte:

„Képzeljétek, Balázs megcsókolt! Életem egyik legfinomabb csókja volt, de ami utána következett, azt senkinek sem kívánom.”

Balázs elmondta Melindának, hogy gyönyörű nőnek tartja, de igazából most jött rá arra, hogy ő a saját neméhez vonzódik. Csak eddig nem volt ebben biztos és nem is merte még magának sem bevallani, ezért tett még egy próbát. Melindával.

„Gondolhatjátok, egyszerre voltam dühös és végtelenül szomorú.”

Miután Melinda és Balázs kapcsolata, mielőtt igazán elkezdődhetett volna, véget is ért, Melinda most már azért volt tanácstalan, mert befizetett egy olyan útra, ahol Balázs is ott lesz.

„Ti elmennétek?”- tette fel nekünk a kérdést, mi pedig egyhangúlag azt válaszoltuk, hogy persze, hogy elmennénk, hiszen egy húszfős társaság utazik, nem kettesben lesznek.

És Melinda elutazott három hétre és hogy milyen jól tette, a csodás élményeken és fotókon kívül az is bizonyítja, hogy megismerkedett álmai pasijával. Az igazival, akivel immár fél éve együtt vannak.

„Látod, mindennek megvan az oka. Bár Balázs fájdalmat okozott neked, de fontos szerepe volt az életedben, hiszen ha ő nincs, akkor nem utazol el Új-Zélandra és nem ismered meg azt a férfit, akivel végre megtaláltad a boldogságot.” - mondogatjuk neki azóta is nevetve.

Bár Melindának a coming out fájdalmat okozott, de a valódi érzéseket eltitkolni sosem célravezető. Galériánkban olyan hírességeket találsz, akik coming outjukkal igazi példaképpé váltak!