Hogyan lettem MILF? Így akart felszedni a kollégám, házasként, két gyerekkel

Borítókép: Hogyan lettem MILF? Így akart felszedni a kollégám, házasként, két gyerekkel Forrás: Getty Images
Amikor anya lettem, a férjem viccesen megjegyezte, hogy most már MILF vagyok. Akiknek szintén nem ismerős ez a kifejezés (mint ahogy akkor nekem sem volt az), egy kis segítség: A MILF angol eredetű mozaikszó (Mother I ’D Like to Fuck). Azaz – Anya, akivel szívesen (szépen fogalmazva :) lefeküdnék.

A férjemmel boldog házasságban élünk – sose jut eszembe még az se, hogy valaki (rajta kívül) nőként nézne rám. Annyira jól el vagyok látva bókokkal, kedvességgel és minden mással – hogy egészen őszintén nem is kell másnak a megerősítése a női mivoltomban.

A gyerekeim még egészen kicsik, így anyai szerepem is igen erős – a mindennapok nagy részét is velük töltöm, így jelenleg ez a szerep sokkal nagyobb szeletét is teszi ki a mindennapjaimnak.

Ezért ért derült égből villámcsapásként, hogy más férfiak akár nőként is gondolhatnak vagy épp tekinthetnek rám. Régen még jól is tudott esni egy fél másodpercig, mikor utánam fütyültek vagy megdicsértek ismeretlenek – de ma már a gyerekek zajától sokszor meg se hallom.

A munkámból kifolyólag sokat utazok és előfordul, hogy külföldre is kell mennem – ami a gyerekeim számára és korára való tekintettel az utóbbi jó pár évben vagy elmaradt vagy jött az egész család. Amikor azonban nemrég elindultam egyedül az éves szakmai megbeszélésre, leginkább csak munkaajánlatokra számítottam. Ehelyett azonban valami egész más várt.

A kollégákkal évek óta dolgozunk együtt havi szinten – leginkább online, főleg a pandémia miatt. Mindenki ismer mindenkit, tudjuk kinél mikor születtek a gyerekek és épp mi a legnagyobb kihívás a családban. Egyfajta nagy nemzetközi kiterjedt családra hasonlítunk, mint munkatársakra. A legtöbbünknek gyerekei és családja van, de persze akadnak, akik leváltak vagy épp egyedül vannak.

A két napos találkozó második napján az ebédszünetben mellém ült egy kedves kolléga, akivel eddig nem sok időm volt beszélgetni – és egy két általános „hogy vagy és veled mi újság” kör után rögtön elmondta mennyire szuperül nézek ki és igazán csinálnunk kellene valamit ma, mert ez az utolsó este. Az első reakcióm mindössze egy igazán őszinte és jól eső nevetés volt – így nem tudom eldönteni ki volt jobban meglepődve. Majd komolyra fordítva a szót megadta a szobaszámát és teljes komolysággal elmondta, hogy mennyire csinosnak tart és vár sok szeretettel a szobában egészen 1-ig, mert utána neki sajnos indulnia kell.

Rákérdeztem tudja-e, hogy van férjem és családom – de nem úgy nézett ki, hogy ez lenne az a tényező, ami visszatartaná. Sokkal inkább meg volt lepve, hogy én miért akadok ezen fenn ennyire. A sztorit egészen rövidre zártam és a nap további részében messzire elkerültem. Este még egy-két üzenettel próbálkozott és 11 fele valami kopogást is hallottam az ajtómon, de persze előtte gondosan becsuktam a bejárati és a terasz ajtót is - mert a földszinten laktam – bár lehet ez már csak az én üldözési mániámat támasztja alá.

Házasságban, gyerekekkel vagy gyerek nélkül nőnek megmaradni mindennapi kihívás – hálás vagyok, hogy ebben a legnagyobb partnerem a férjem. Persze jól tud esni egy-egy bók – de az egyből szobába invitálás nem tudom mikor lett „pick up line” (felszedő szöveg). Tőlem mindenesetre nagyon távol áll. Így maradt a szigorúan szakmai kapcsolat a kollégával, akivel egyelőre biztos nem tervezek közös projektet.

Ez a négy csillagjegy imád flörtölni (legalábbis a horoszkópja szerint)!