Borítókép: Nős férfiakkal flörtölök - ez segít, hogy ne haljak bele a dögunalmas házasságunkba Forrás: Getty Images

Nős férfiakkal flörtölök - ez segít, hogy ne haljak bele a dögunalmas házasságunkba

Lívia lételeme a kikacsintgatás, de soha nem lépi át azt a bizonyos határt. Elmeséli, miért is nem tud enélkül élni.

"Mindig is nagyon jó voltam ebben. Már a gimis éveimet is így éltem túl, élénken emlékszem az ottani kiszemeltemre. Hogy is felejthetném el az én végtelenül szexi angoltanáromat? Máig előttem van, ahogy felgyűrt ingujjban, kisportolt testével a táblára ír - ki tudja mit; vagy épp az osztály felé fordulva magyaráz; én pedig ábrándozva beleveszek a mélybarna, parázsló tekintetébe.

Kívülről fújtam az órarendjét, az időbeosztását és igyekeztem minél több „véletlen” alkalmat összehozni, csak hogy láthassam. Epekedtem érte, kéjesen sóvárogtam utána; ez töltötte ki a kamaszkoromat, a középiskolai éveket. Miközben ténylegesen persze semmi sem történt.

Hozzáteszem, nem rajtam múlt.

Derekasan állta a „sarat” és még akkor is átnézett rajtam, amikor – szándékosan őt provokálva – hanyagul begombolt blúzt viselve ültem be az első sorba. Tisztes férjként, kétgyermekes apaként még a látszatát is kerülte annak, hogy kínos helyzetbe keveredjen, ráadásul egy diákjával.

Aztán egyszer csak vége szakadt, mármint a giminek. Én viszont tovább folytattam a vadászatot, ami nélkül képtelen voltam létezni. Nem egy crush-om volt már azóta, akiken gyakorolhattam a flörtölés "művészetét".

Mit gondolsz, az anyasággal megváltoztam? Őszintén szólva még soha ennyire nem éreztem létkérdésnek a vadászatot. Mióta megszületett a kislányunk, csak még kétségbeesetten kapaszkodom ezekbe az ártatlan kis kalandokba, hogy felszínen tudjak maradni a kakis pelenkák, a pisis bodyk és a lebüfizett és tejfoltos ruhatömegek tengerén.

Sok mindennek érzi magát az ember ilyenkor, de kívánatos szexistennőnek a legkevésbé..

Mit jelent, ha van egy crush-od? Elmondom, számomra mi mindent. Ő a napod fénypontja, akiért érdemes feldobnod egy laza sminket, aki mosolyt csal az arcodra, akkor is, ha csak úgy, a semmiből eszedbe jut a nap közepén; miközben az edényeket pakolod harmadjára ki-be a mosogatógépbe, vagy nekiállsz a több hegynyi vasalatlan feldolgozásának. Vágyakozol utána, mert mellette nőnek érezheted magad, ha csak néhány szó, egy véletlen érintés, összekapaszkodott pillantás erejéig. Arra a pár másodpercre megáll az idő, aztán persze rohan tovább. De ez mindent megér; nekem legalábbis biztosan.

Ki az ideális crush? Szerintem nem is a személye az, ami számít. A legfontosabb, hogy ő is tisztában legyen az íratlan szabályokkal. Legyen ő a helyes, szerény eladósrác a közeli boltból; vagy éppen a gyerekorvos; a deres halántékú, jóképű apuka a játszótérről; netán a lányod úszásoktatója; bárki, aki elérhetőnek tűnik, valójában mégsem az. Hogy minél nagyobb kihívás legyen, én a nős férfiakra „utazom”. Egy a lényeg, amit mind a ketten pontosan tudtok; semmiféle reális esélye nincs annak, hogy bármi komolyabb történjék köztetek.

Bennem a crush-ok tartják a lelket, ébren a szikrát; hogy még nem veszítettem el teljesen a női mivoltomat. Ők jelentik nekem a mindenséget pillanatnyilag, ők azok, akikre elemi szükségem van. Legalábbis addig, míg nőként, feleségként, a férjem szerető hitveseként újra tudom definiálni önmagam. Csak addig kell valahogy túlélnem..

Galériánkból megtudhatod, mely 4 csillagjegy imád flörtölni, még akkor is, ha kapcsolatban él