A férfiak kedvenc sportja - Hát persze, hogy a flört!

Borítókép: A férfiak kedvenc sportja - Hát persze, hogy a flört! Forrás: Getty Images
A férfi el akar bűvölni minket, ami a lelkünknek nagyon jól tud esni, hiszen csupa olyan ígéretet kapunk, amire egész életünkben vágytunk, azonban nem árt, ha tudjuk, hogy sokszor bizony ez egy csapda. A flört ugyanis egy sport a legtöbb férfi számára, és az a férfi éri el a legtöbb pontszámot, aki a legjobban űzi ezt a sportot. Na de mi nem hagyjuk magunkat, ugye lányok?

A szavak nélküli, azaz a non verbális mikroflörtök mélyen az agyba táplált programok, amelyek még nagyobb hatást fejtenek ki ránk. Az arcjáték, a sárm, a csábító tekintet mind hívogató és ellenállhatatlan lehet, hacsak nem tudatosan figyelünk ezekre a jelekre.

A férfiak képesek olyan játékos elemeket beleépíteni a flörtölésbe, amitől mi, nők képesek vagyunk elolvadni és éppen ezek hatására, akár már az ágyban is találhatjuk magunkat. Természetesen nem egyedül, hanem vele. Mert elhisszük, hogy mindaz, amit mond, az beteljesíti a vágyainkat.

Érdemes tehát figyelni, nehogy belesétáljunk a csapdába, persze ha nem bánjuk, hogy csak egy éjszakáról szól a kaland, akkor nyugodtan menjünk bele. De aki komolyabb elköteleződésre vágyik, az mindenképp legyen éber és figyelje a megérzéseit.

Kapura lőni az első adandó alkalommal

Ha a csókunk által kapott egy kis kóstolót belőlünk a férfi, akkor abban a pillanatban máris többet akar. Az okos férfi azonban tudja, hogy ilyenkor pár napot várnia kell, nehogy azt éreztesse velünk, hogy ki van éhezve. Ha kimutatná ilyenkor, hogy mennyire ég a vágytól, akkor csak ártana magának, pláne, ha mi eközben óvatosnak tűnünk.

Ha egy férfi szexuális vonzalmat érez irántunk, akkor azonnal nemi kontaktust akar velünk létesíteni. Ha nem adjuk oda magunkat, és várunk, akkor a férfi számára egy hét várakozás végtelenül hosszú időnek tűnik. De nem baj, hadd várjon, és ne csak egy hétig, hanem húzzuk, ameddig tudjuk, ugyanis csak így deríthetjük ki, hogy a személyünk érdekes és izgalmas számára, vagy csak szexuálisan felhevült, és kapura szeretne lőni. Ha az utóbbi, akkor az számunkra csalódással végződhet, ugyanis ő arra van programozva, hogy minél több nővel létesítsen szexuális kapcsolatot.

Minél több nő, annál jobb?

A férfi agy számára a párválasztós játékot megnyerni annyit tesz, mint DNS-ét és génjeit átörökíteni a következő nemzedékbe. Lehet, hogy tudatosan nem erre gondol, de agya mégis ösztönösen azt sugallja neki, hogy minél több nővel legyen együtt, mert így biztosíthat több utódot.

A női agy ugyanakkor azt próbálja meg feltérképezni, hogy a férfi vajon megfelelő védelmező és családfenntartó-e. Amíg a férfi a negyedik randin már nem bírja tovább cérnával, ég a szexuális vágytól, addig a nő tapogatózik. A férfi ekkor vagy előáll egy frappáns vágybeteljesítést ígérő hazugsággal, csak azért, hogy bekerülhessen az ágyunkba, vagy belehal a szexuális önmegtartóztatásba. Ekkor jön ígéretként, hogy lehozza értünk a csillagokat, minden vágyunkat teljesíti, ajándékot hoz, virágot vesz. A férfiak nagyon ismerik ezeket a taktikai cseleket…és ha még ezek sem működnek, mert kitartóak vagyunk és nem adjuk meg magunkat, akkor bevetik a végső csapást.

Végső csapás

Ha a férfi még mindig nem tudott ágyba citálni, akkor beveti a legutolsó trükkjét: hadd lásson akció közben! Mielőtt még rosszra gondolnánk, nem, nem arról van szó. Sokkal inkább arról, hogy a nők számára nincs is jobb afrodiziákum, mint egy kis fölény fitogtatás, egy kis agresszió, amit a férfi előszeretettel bemutathat egy sporteseményen, ahol ő az egyik főszereplő. A sportok ugyanis a harc ritualizált formái, ahol a férfiak megmutathatják erejüket, férfiasságukat, nagyságukat. Főleg akkor, ha a sport még durva is. A nők pedig ezt rendszeresen előszeretettel nézik, csodálják és így valóban le tudnak minket venni a férfiak a lábunkról.

Ki mire vágyik egyénenként eltérő. Amire azonban jó, ha emlékeztetjük magunkat: Mindig a nő dönt! Ám a döntéseinkért később vállalnunk kell a felelősséget!

Ha te is szeretnéd befejezni az eredménytelen szélmalomharcot, ha te is szeretnéd megélni a reménytelen szerelem helyett a beteljesült szerelmet, akkor gyere el az “Érd el, hogy ő fusson utánad” tanfolyamra, ahol megtudhatod, hogy mi a probléma, elengedheted, hogy te fuss utána, és elérheted, hogy valóban ő tegyen feléd lépéseket.

Tari Valéria párkapcsolati tanácsadó írásait, gondolatait minden szerdán olvashatod itt, az ÉvaMagazin.hu-n!

Ezen kívül itt találkozhatsz még vele:

https://99szazalek.blog/

Nézd meg, melyik 4 csillagjegy lételeme a flört, akkor is, ha kapcsolatban él!