Beszélgetés az Éva Magazin nyereményjátékának győztesével: Vizi Noémi úgy érzi, hogy rengeteget segített neki az átváltoztatás

Borítókép: Beszélgetés az Éva Magazin nyereményjátékának győztesével: Vizi Noémi úgy érzi, hogy rengeteget segített neki az átváltoztatás Forrás: Éva Magazin/ Dala Gábor
Az Éva Magazin nemrégiben egy nyereményjátékot hirdetett, miszerint a hírlevélre feliratkozók között egy komplett átváltoztatást lehetett nyerni egy stylist (Kadosa Judit) és egy life coach ( Majoros Krisztina) segítségével. Az alábbiakban megismerkedhetünk a nyertessel, Vizi Noémivel, és a fantasztikus átváltozásának pillanataival.

A nyereményjáték győztese Vizi Noémi lett, aki elmondása szerint a hétköznapok során sokkal jobban szereti az egyszerű, kényelmes ruhákat, és a sminket sem igazán preferálja. Ám saját bevallása szerint Kadosa Judit tanácsai sokat segítettek számára az önazonos és csinos, mégis abszolút komfortos stílus megtalálásában. Az alábbiakban az ő véleményét kérdeztük az átváltoztatásról, és a fotózás hangulatáról.

– Először is, mesélj egy kicsit magadról, mit érdemes rólad tudni?

– Vizi Noémi vagyok, Fóton élek, de Budapesten dolgozom, így napi szinten ingázom a két város között. Munkámat illetően adminisztrációs területen dolgozom egy budapesti irodában. Van egy kutyám, szabadidőmben vele szeretek foglalkozni, illetve nagyon szeretek olvasni, szinte falom a könyveket, nincs olyan nap, hogy ne olvasnék.

Forrás: Éva Magazin/ Dala Gábor

– Hol találtál rá a nyereményjátékra, és miért érezted úgy, hogy jelentkezni szeretnél?

– Facebookon jött velem szembe az Éva Magazin hirdetése, miszerint a hírlevélre való feliratkozók között egy nyereményjáték kisorsolására kerül sor. Számomra ez nagyon érdekesnek tűnt, így feliratkoztam a hírlevélre, természetesen azóta is követem.

– Mi a véleményed az átalakításról? Önazonosnak érzed azt a stílust, melyet Judit megálmodott számodra?

– Nagyon tetszett, bár nagyon új élmény is volt ez számomra, hiszen sosem volt ehhez hasonlóban részem. Így természetesen kíváncsi is voltam arra, hogy mit tudnak belőlem kihozni, illetve arra is kíváncsi voltam, hogy én milyen is vagyok igazából, hiszen ezáltal kicsit jobban sikerült megismernem önmagamat is. Olyan érdekes dolgokat tudtam meg magammal kapcsolatban, melyekre nem is gondoltam volna, és abszolút nem is számítottam. Ez igaz mind a külsőségekre, például a színtanácsadás során is nagyon sok újdonság derült ki számomra, de igaz ez a személyiségemre is, hiszen a coach által is sok érdekes dolgot tudtam meg magamról.

Forrás: Éva Magazin/ Dala Gábor

– Mit gondolsz, neked a hétköznapokban milyen a stílusod? Milyen típusú ruhában érzed magad komfortosan?

– Inkább a kényelmes, laza stílus az, amiben a hétköznapok során jól érzem magam. Úgy gondolom, én farmeres lány vagyok, ha pedig valami csinosra gondolok, akkor számomra a leggings tunikával, vagy télen az egyberuha vastag harisnyával az, ami komfortos. Azokat a ruhadarabokat szeretem, amelyekben kényelmesen érzem magam.

– Van olyan praktika, esetleg tanács, amit a stylisttól kaptál és bele fogod építeni a mindennapi stílusodba?

– Mindenképpen, mert nagyon jó tanácsokat kaptam, és őszintén szólva már egy jó ideje elhatároztam, hogy csinosabban fogok öltözködni. De azért továbbra is fontos számomra az, hogy úgy öltözzek csinosan, hogy az mellette kényelmes is legyen. Judit pedig nagyon jó tanácsokat adott nekem arra vonatkozóan, hogy mit, mivel érdemes kombinálni, illetve, hogy milyen ruhadarabokat érdemes választanom, melyek jól állnak nekem, és egyszerre vagyok benne csinos, de laza is.

Forrás: Éva Magazin/ Dala Gábor

– Mi volt, ami a legjobban tetszett az átalakítás során, és mi az, amivel még barátkoznod kell?

– Az mindenképpen tetszett, hogy a kedvenc színem, a kék, gyakran visszaköszönt a megalkotott szettekben. Illetve az is nagyon tetszett, hogy Judit nagyon színes ruhákat hozott nekem. Például én sosem kombináltam volna a kéket rózsaszínnel, viszont a tanácsadás, majd később a fotózás során ez nagyon megtetszett. Persze szeretek színesen öltözködni, bár ez inkább nyáron jellemző rám, azonban az tény, hogy ennyire nem volt vagány a stílusom. Amivel pedig még barátkoznom kell, az egyértelműen a zöld szín. Ugyanis nekem ez a szín egyáltalán nem volt a ruhatáramban, semmilyen formában. Azonban Judit tanácsai alapján fogok esélyt adni a zöldnek is.

– Mesélted, hogy Judit tanácsai alapján több olyan külsőségre is ráébredtél magaddal kapcsolatban, melyekkel eddig nem voltál tisztában. Mesélnél erről?

– A sminktanácsadás nagyon sokat segített, ugyanis én nem sminkelem magamat a hétköznapok során. Maximum egy kis szempillaspirál és egy kis ajakbalzsam, de ennyiben kimerült a sminktudásom, viszont Judit tanácsait követve megpróbálkozom majd a sminkeléssel. Illetve a testalkatomat illetően is nagyon jó tanácsokat adott, gondolok itt arra, hogy milyen szabású ruhák állnak jól nekem a leginkább.

Forrás: Éva Magazin/ Dala Gábor

– Többalkalmas coachingot is nyertél. Volt olyan pont, amiben ez segített neked? Kaptál valami különlegesen jó tanácsot? Ha igen, akkor megosztod ezt velünk?

– Igen, már az első alkalommal, amikor találkoztunk Krisztával, rengeteget segített. A javaslatai és tanácsai alapján átgondoltam a hozzáállásom, viszonyulásom egyes dolgokhoz, és ezeken változtattam is. Azonban a legjobb tanács, amit adott számomra az, hogy nincsen számomra lehetetlen, és higgyek magamban.

– Ha valaki keresi a stílusát vagy éppen nem igazán tudja meghatározni önmagát, akkor javasolnád neki azt, hogy forduljon segítségért szakemberekhez?

– Mindenképpen tanácsolom. Aki bizonytalan, keresi önmagát, az útját, annak nagyon nagy segítséget tudnak nyújtani a szakemberek. Ez egy kiváló önbizalom-építés!

Forrás: Éva Magazin/ Dala Gábor

Az alábbiakban pedig Kadosa Judit stylist véleményét kérdeztük arról, hogy miért pont az adott stílust választotta Noémi számára, illetve arról is megkérdeztük, hogy mit tehetünk akkor, ha a saját stílusunkat keressük.

– Mi volt az első benyomásod Noémiről? Miért pont ezt a stílust választottad? Úgy gondolod, hogy tükrözi a személyiségét?

– Amikor belépett Noémi a szalonba, akkor az volt róla a benyomásom, hogy egy különlegesen szép, természetes szépséggel megáldott fiatal nő. Miután megnéztük a színeit, egyértelművé vált, hogy a színskálán ő a hideg tél kategóriába tartozik, így neki az igazán hűvös telített színek emelik ki a természetes szépségét. Azért választottam neki a képen látható szetteket, mert szerettem volna megmutatni azt, hogy Noémi egy igazi modern városi nő. Az üzletekben legtöbbször alap színeket találunk mostanában, pedig a színekről még ősszel, télen sem kell lemondanunk. Noémin egy magyar márka, a SYSCO ruhái láthatóak, ahol minden évszakban lehet csodás színeket találni.

Forrás: Éva Magazin/ Dala Gábor

– Volt valami speciális dolog, amire nagyon ügyeltél, amikor az átalakítás történt?

– Testalkatelemzéskor mindig átbeszéljük azokat a szabásvonalakat és fazonokat, amik a leginkább kiemelik azt, ami a legszebb rajtunk. Noéminek szép arányos, nőies formái vannak, a mai napon inkább a komfortzónájából szerettem volna kimozdítani, kicsit megmutatni azt a nőiességet, ami benne van. Szerintem sikerült.

– Mit tanácsolnál azoknak az olvasóknak, akik még hasonló módon keresik a stílusukat?

– Azt, hogy merjenek segítséget kérni. Ha valaki elmegy egy stílustanácsadóhoz, az nem luxus dolog, hanem egy olyan szolgáltatás, melyre valójában minden nőnek szüksége van. Arról nem is beszélve, hogy a tanácsadás nagyon jól képes építeni az önbizalmat, amire mindannyiunknak nagy szüksége van ezekben az időkben. Ne feledjük, hogy mindenki a maga módján gyönyörű, és az én munkám az, hogy ezt a szépséget megmutassam..

Ha pedig te is részt szeretnél venni egy fantasztikus sorsoláson, akkor elindult az új nyereményjátékunk, melyben a hírlevélre feliratkozók között kisorsolunk három értékes könyvet! A részleteket itt találod!