Iratkozz fel és nyerd meg izgalmas könyveink valamelyikét!

Borítókép: Iratkozz fel és nyerd meg izgalmas könyveink valamelyikét!

Légy Te is a négy szerencsés nyertesek egyike, aki bezsebelheti Mary Gabriel: Madonna-Egy lázadó élet, vagy akár Bányainé Nagy Judit - Fancsikai Eszter - Tapasztó Orsi: Nem akarok beleszólni című könyvét!

Az Éva magazin legújabb számának központi témája a női szerepek megélése családos anyukaként. Címlapsztárunk Tapasztó Orsi egy interjú keretein belül bővebben beszél saját tapasztalatairól, valamint nem régiben megjelent könyve: Bányainé Nagy Judit - Fancsikai Eszter - Tapasztó Orsi: Nem akarok beleszólni, is ezen kérdéskört dolgozza fel. Ha a család téma felmerül szintén nem mehetünk el Madonna neve mellett, aki nem csak sikeres énekesnő, de hat gyermekes anyuka is. A két mű többek között más-más életutat bejárt nők szemszögéből mutatja be a nők családban betöltött szerepét.

Mary Gabriel: Madonna - Egy lázadó élet

Megosztó, nyughatatlan, lenyűgöző, zabolázhatatlan, csodálatra méltó és tabukat döntögető. Nehéz lenne felsorolni az összes egymásnak ellentmondó véleményt, amelyekkel az 1980-as évek elejétől, karrierje kezdetétől Madonnát illetik. Szakma és magánélet egyesül a könyvben, egy biztos: Madonna több mint popsztár. Táncos, énekes, színész, zeneszerző, filmrendező, stílusikon, politikai és melegjogi aktivista, és nem utolsósorban szókimondó feminista.

B. N. Judit - F. Eszter - T. Orsi: Nem akarok beleszólni

Bányainé Nagy Judit, Fancsikai Eszter és Tapasztó Orsi - három anyuka, akik 2020 októberében létrehozták a @nemakarokbeleszolni Instagram-oldalt. Ez a közös pont az életükben. Meg a humor és az anyaság. Fontosnak tartják figyelmeztetni a gyanútlan érdeklődőt, hogy ez nem egy "Szépirodalmi Mű", mivel ők ugyanannyira nem írók, amennyire nem színésznők.

Mit kell tenned?

A játékban való részvételért nem kell mást tenned, mint megválaszolni alábbi kérdésünket és feliratkozni hírlevelünkre.

A játék időtartama 2023.11.29 - 2023.12.17.
Köszönjük, hogy velünk játszottál! Hasonló izgalmas játékokért és tartalmakért kövesd az evamagazin.hu wedoldalát!