Iratkozz fel és NYERJ egy komplett átváltoztatást, profi stylist és life coach szakértőink segítségével!

Borítókép: Iratkozz fel és NYERJ egy komplett átváltoztatást, profi stylist és life coach szakértőink segítségével!
Tervezd újra magad!

Iratkozz fel és nyerj egy komplett átváltoztatást, profi stylist és life coach szakértőink segítségével!

A szerencsés nyertes lehetőséget kap, hogy egy Stylist mentorálásában rátaláljon a hozzá passzoló színekre és öltözködési stílusra és emellett egy coach is segíti majd őt az önszeretetre hangolódásban, hogy a tervezett átalakulás valóban létre jöhessen.

+ Garantált ajándékunk is van a számodra!!

Minden feliratkozónk egy 5 részes, speciális self love tematikus hírlevél sorozatot kap, melynek témái többek között:

  • Tanácsok, hogy úgy neveld a gyereked, hogy pozitív testképe alakuljon és ki és szeresse magát
  • Szépségmentorunk tanácsai, hogyan lásd meg a saját szépséged
  • Komfortosan meztelenül: tippek, amelyek segítenek, hogy magabiztosan érezd magad a bőrödben
A játék időtartama: 2023.09.11. - 2023.09.24.

Mit kell tenned?

A részvételhez nem kell mást tenned, mint megválaszolni alábbi kérdésünket, és utána feliratkozni hírlevelünkre!

FELIRATKOZOM

A játék véget ért! Figyeld oldalunkat további nyereményjátékokért! + Hamarosan érkezik a megadott e-mail címedre a self-love hírlevél sorozatunk első része

Ismerd meg dedikált tanácsadóinkat!

Stylist: Kadosa Judit

Kadosa Judit vagyok, szín- és stílustanácsadó. 2018 óta dolgozom ebben a szakmában, előtte nyelviskolákat vezettem, ill. HR szakemberként dolgoztam.

Munkámban mindig az emberek voltak a középpontban, aztán jött egy olyan élethelyzet, amikor én kerültem saját magam fókuszába. Ekkor fedeztem fel magamnak a színek és fazonok világát, fedeztem fel újra az igényes és önazonos nőiességet, ami az én mentőövem lett. Mindannyiunknak vannak nagy mélypontjai és szükségünk van valamire, amibe belekapaszkodhatunk. Az enyém ez lett és mire kimásztam a gödörből, addigra megfogalmazódott bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni és tudásomat átadni nőtársaimnak.

Innen indultam és az elmúlt években rengeteg hölgy fordult meg a tanácsadásaimon, workshopjaimon, van egy 8000+ Facebook közösségem, és egy fantasztikus csoportom Másképp 40 .

Egyetlen tökéletesen összerakott outfit sem ér semmit, ha belül nem vagyunk rendben, és fordítva is: miért ne mutathatnánk meg a hozzánk stílusban leginkább passzoló, önazonos öltözködésben.

Hogyan:

Adottságaink megismerésének és stílusunk felépítése egy folyamat.

1. Színtanácsadás

Ami során megismerd a színeid, melyek azok, amikben smink nélkül is ragyogsz és melyek azok, amikben sokkal sápadtabbnak tűnsz. A sminkszíneket is átbeszéljük, illetve több mint 100 db rúzsból fogunk próbálni a tanácsadás részeként.

2. Stílustanácsadás

Színtípus elemzés után megnézzük a testalkati adottságaid, mely fazonokkal, szabásvonalakkal emeljük ki testalkatod legelőnyösebb tulajdonságait. Rávilágítunk arra, hogy milyen sémákban gondolkozol, mik azok a minták amin változtatni érdemes.

3. Gardróbrendezés

Kifordítjuk a gardróbod a négy sarkából, átnézzük a ruháid, kivesszük belőle, amik már szolgálnak téged, megnézzük milyen ruhadarabokra lenne szükséged, és szetteket állítunk össze a ruhatáradból, hogy megkönnyítsük a reggeli öltözést.

4. Ruhatár építés

A gardróbrendezés után a szükséges ruhadarabokat beszerezzük. Ez lehet vásárlás vagy akár saját részre készített darabok is. A cél az, hogy neked, a te stílusodnak és az életvitelednek megfelelő ruhatárad legyen, amiből reggelente öröm felöltözni.

5. Sminktanácsadás

Színtípusodnak megfelelő elegáns, finom nappali vagy alkalmi smink oktatása.

Life coach: Majoros Kriszta

Több mint 20 éve foglalkozom különleges női történetekkel, érdekes életutakkal, bátor lépésekkel, önazonos transzformációval és fejlődéssel.

A médiából indult az utam, női olvasókkal és közösségekkel. Később női vezetőként több sikeres márka, népszerű sztár, magazin és csapat felépítésében és hatékony menedzselésében is részt vettem, míg végül a személyes fejlődés és a coaching mellett köteleződtem el, hogy valódi értéket teremtve, közelebbről segítsem, inspiráljam, motiváljam és végül cselekvésre ösztönözzem a klienseim.

A folyamat mindig egyedi, személyre szabott. A téma lehet magánélet vagy munkahelyi elakadás.

Ha kell, például segítek újradefiniálni, hogy ki is vagy valójában? Mi az esszenciád? Mi a valódi küldetésed, mi a jelenlegi célod és azt hogyan éred el a leggyorsabban? Hogyan érvényesítheted magad önazonosan? Hogyan tudod kijelölni a határaid és ha kell, NEM-et mondani?

A folyamat alatt segítek megrajzolni az “én-térképed” és “iránytűt” adva a kezedbe arra bátorítani, hogy indulj el az utadon, használd a képességeid és önazonos módon hozd ki magadból a legjobb, legboldogabb és leghatékonyabb Önmagad!