Borítókép: Amit minden menyasszony elfelejt az esküvőszervezés során, de te már nem fogod! Forrás: Pixabay.com/ Pexels

Amit minden menyasszony elfelejt az esküvőszervezés során, de te már nem fogod!

Millió és egy dolog van, amit észben kell tartani egy esküvő szervezése során. Viszont mindig van az az egynéhány, ami valahogy kiesik a mennyasszony és a vőlegény fejéből. Lássuk mik is azok, amikre érdemes odafigyelni.

Feszes időrend, minden szolgáltatótól jönnek a kérdések, ki kell találni a menüt, a polgári ceremónia helyszínét nem biztos, hogy átengedik....ezer feladat, amire két ember van: a menyasszony és a vőlegény. Persze ott a ceremóniamester vagy a vőfély, akire lehet még számítani szervezés terén, de a legnagyobb feladat mégiscsak a leendő házasokra hárul.

Csoda, hogy egy két dolgot elfelejtenek a szervezés során? Az általában 3-4 hónapig tartó szervezés alatt adódnak a fő feladatok, ilyen például maga az esküvő dátumának kijelölése, a templom, a házasságkötő terem, a vendégség helyszínének lefoglalása, a vendéglista összeírása, meghívók elkészítése, vendégek értesítése, ruha, zenekar, DJ, dekoráció...és még vége sincs a kötelező körös dolgoknak. De mi lesz, ha aznap esik az eső, van rá "B terv" és a menyasszony be fog tudni férni a party helyszínén a WC-be??? Ugye hogy van még jó pár nyitott kérdés, amit nem lenne szabad elfelejteni!

Galériánkban az ’Ezeket ne felejtsd el az esküvőszervezés során’ tippJeimet olvashatjátok!