Vállalhatatlan listát tett koszorúslányai elé a "menyaszörny"

Borítókép: Vállalhatatlan listát tett koszorúslányai elé a "menyaszörny" Forrás: Pixabay.com/Lovelyn Montepio
Ne legyél szemüvegben, a hajad ne legyen hosszabb, de ugyanolyan színű se, mint az enyém; viszont jó lenne, ha addig leadnál pár kilót, hogy a legjobb formádat hozd a nagy napomon. Terhesen viszont inkább el se gyere – kötötte ki koszorúslányainak egy menyasszony hozzátéve, akinek mindez nem tetszik, annak le is út fel is út. Meghívóra viszont ne számítson.

Biztosan te is hallottál már olyan hisztérikus, mindent „is” túlkontrollálni akaró menyasszonyokról, akik szinte már a józan eszüket is elvesztik az esküvői szervezkedések közepette. A cikkünkben szereplő „menyaszörny” talpa alól a jelek szerint teljesen kicsúszott a talaj.

A cseppet sem finomkodó stílusban összehozott listáját látva több kérdés is fölmerült bennünk: egyrészt, hogy ki lesz az, aki ezek után egyáltalán ott lesz az esküvőjén? Maradni fog akár egy barátnője is? Mi lesz majd a szegény leendő férjével? A költői kérdések helyett jöjjön azonban az enyhén szólva „túltolt” viselkedési kódex, amit pontról pontra elolvashatsz a Galériánkban.

10 elképesztő dolog, amit egy mennyasszony kért a koszorúslányaitól - le fog esni az állad a listától!