Aggódom! Hat hónapom maradt, hogy rátaláljak a nagy Őre a médium szerint

Borítókép: Aggódom! Hat hónapom maradt, hogy rátaláljak a nagy Őre a médium szerint Forrás: Canva (Alina Vilchenco)
Nóra 32 évesen médiumnál járt. Azt a jóslatot kapta, hogy a harmincharmadik és a harmincötödik születésnapja között rátalál a szerelem. Nem így történt.

Nem, nem vagyok egy torony foglya, nem próbálgatok üvegcipőt, vagy lógatom ki a hajamat az ablakon az egyetlen igaz szerelmemért. Azonban felkerestem egy médiumot, és azóta is türelmetlenül várom a saját bűbájos hercegemet.

A Covid miatti bezártság miatti szorongást összekapcsoltam az újonnan felfedezett rengeteg idővel, és az az érzés kezdett utolérni, hogy a szerelem tökéletes ígérete számomra véges időhorizonton keresendő. Természetesen a médiummal szórakoztató dolgokat beszéltünk meg: egy lehetséges ausztráliai utazást, egy barátnőm terhességének előrejelzését, és a csőd felé közelítő útjaim alternatíváit. Szomorú témák is előkerültek, részletezve a családtörténet mély és bensőséges részeit. De amikor a figyelem a szerelmi életem felé fordult, nem egészen kaptam meg azokat a válaszokat, amelyeket titokban reméltem.

"Nem olyan világban élünk, ahol csak egy esélyünk van."

Az évek során volt pár komolyabb barátom, és randevúzgattam is. Egy nap azonban azt mondták, hogy a nagy „Ő” vel 33 és 35 éves korom között fogok megismerkedni, ami elég sokkoló volt. 32 évesen a médium előtt ülve mindenki ki volt zárva, akivel addig találkoztam és most, hat hónappal a 35. születésnapom előtt, nem vagyok előrébb az igaz szerelem megtalálásában. Egy rakás alkalmatlan férfire fordítottam túl sok figyelmet, mert féltem, hogy elmulasztom azt a bizonyos varázslatos pillanatot.

Tudom, hogy a látó maga is intuitív üzenetekkel dolgozik, de elgondolkodtatott, mikor azt mondta, hogy:

Ha hiszel valami magasabb hatalomban - ami nagyobb, mint te magad, legyen szó spiritualitásról, szervezett vallásról vagy bármi másról -, és megengeded, hogy csak történjenek a dolgok, nem építesz hitetlenkedésből gátat, akkor könnyebben megvalósulhatnak a dolgok.

Az élet valósága valóban sokkal kevésbé romantikus, mint az a gondolat, hogy az univerzum összehoz minket, és ez teljesen kizökkentheti az embert a fantáziából. Ne valamiféle isteni beavatkozásra gondolj, amely lejön az égből, és megadja neked a lelki társadat. Valójában meg fogod tervezni a stratégiát, és taktikát fogsz alkalmazni, hogy megtedd a megfelelő lépéseket az adott személy felé" - magyarázta.

Arról is beszélt, hogy át kell vegyem az irányítást, hangsúlyozva, hogy ha látok valakit, akihez vonzódom, akkor oda kell mennem és beszélnem kell vele, nem csak hátradőlni és várni. "Nem olyan világban élünk, ahol csak egy esélyünk van" – tette hozzá, könnyítve abbéli félelmemen, hogy örökké egyedül maradok, ha az élet a következő hat hónapban nem vet elém egy lelki társat.

"A legnagyobb dolog, amit mondhatok, hogy az intuíciód a legnagyobb ajándék, amit adhatsz magadnak."

Szóval most az intuíciómat próbálom visszaállítani, miután a szerelmet kerestem mindenkiben, aki keresztezte az utamat. A médium osztozik abban az aggodalomban, hogy sokan úgy vélik, hogy a sors nem az ő kezükben van. "A tehetetlenség érzését keltheti. Bár nem vagy tehetetlen, valójában nagyon is irányítod ezeket a dolgokat, és tehetsz néhány okos lépést, és közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy megkapd, amit akarsz.”

E sorok írásakor elengedem azt a félelmet, hogy nem találom meg az igazit, bízom abban, hogy az lesz, aminek lennie kell. Igyekszem több hasonló gondolkodású emberrel találkozni, és megengedem magamnak, hogy ha szembejön velem egy megfelelő ember, akkor az a mindent átfogó pillangó érzés a gyomorban – amit szerelemnek hívnak - lassan növekedjen az idő múlásával, ahelyett, hogy elgázolna, mint egy gőzmozdony. És ha hat hónap múlva még mindig szingli vagyok, akkor annak úgy kell lennie.

Mely csillagjegy szülötteire talál rá hamarosan a nagy szerelem?

Nézd meg a galériánkat!