Borítókép: Még nem jött el az igazi? Van 5 őszi programtippünk, ami akár életed párjával is összehozhat Forrás: Getty Images

Még nem jött el az igazi? Van 5 őszi programtippünk, ami akár életed párjával is összehozhat

Nem talált rád a szerelem a nyáron? Már lélekben készülődsz a magányos őszre? Ne tedd! Most mutatunk 5 olyan programot, mely nem enged elveszni az egyedüllétben, sőt még megtalálhatod életed párját is.

Az ember társas lény. Szereti megosztani mással örömét-bánatát, élményeit, csalódásait. Jó közösen tervezni, megvalósítani, jó együtt élni valakivel. Viszont az igazi pár megtalálása nem egyszerű. Mint ahogy úgy egy igazi társsal való összetalálkozás sem egyszerű dolog.

Viszont egyet legszögezhetünk: ha bezárkózunk az otthonunkba, akkor végképp nem talál ránk a szerelem, leszámítva, ha az a valaki az ajtónkon kopog és történetesen ő a futár vagy a postás.

Amikor az egyik legjobb barátnőm szingli volt egy pár évig, gyakran mondtam neki, hogy menjen olyan szervezett programokra, amik olyan tevékenységhez köthetőek, amiket ő maga is szívesen űz. Itt elsősorban sportokra gondoltam. A közös érdeklődés könnyebben összehozza az embereket.

Persze, vannak direkt olyan rendezvények, melyeket szándékoltan párkeresés céljából szerveznek, de van, akinek ez a nevén nevezett, párkeresés - amikor épp csak az ember homlokára nincs írva, hogy ’szingli vagyok, párt jöttem találni’- nem igazán jön be.

Galériánkban olyan programtippeket találsz, amik beleillenek az őszi lelassulás hangulatába. Ezek a programok továbbá esélyt adnak arra is, hogy olyan emberekkel találkozz, akikkel közös lesz az érdeklődésed.

ha megtalálod magadat valamelyik tevékenységben, még az is lehet, hogy az ideális pár is szembejön veled. Jöjjön tehát a galéria!