Szeretkeztünk az irodában, és csak később vettük észre a kamerákat

szex,iroda
Forrás: Thoughtcatalog / Unsplash

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Megfigyelted már, hogy legtöbbször a könyvelőket említik a cikkekben, amikor unalmas munkakörökkel akarnak példálózni? Nos, elárulom, hogy velünk is történnek olykor izgalmas dolgok. Még a munkahelyen is… Rózsa története

Egy családias könyvelőirodában dolgoztam akkortájt, kapcsolatban éltem, ahogyan ő is, az új kolléga. Nem egyből pattant ki közöttünk a szikra, hanem inkább szépen, fokozatosan kezdtünk vonzódni egymáshoz. Már nem emlékszem, miért kezdtünk el csetelni, de az aztán belobbantotta a dolgokat, és a végén annyira feltüzeltük egymást, hogy alig vártuk, hogy kettesben lehessünk.

Hol máshol lehettünk volna kettesben, mint az irodában? A könyvelőcég egy tágas villalakást bérelt iroda gyanánt, itt estünk egymásnak. Elég gyorsan lezajlott minden, még a ruhánkat sem vettük le (nyár volt, szoknyát viseltem), épp csak a piros bugyimtól kellett megszabadulnom, öt perc kéj, de az olyan volt, hogy azóta sem felejtettem el.

Így kezdődött a titkos viszonyunk, ami úgy folytatódott, hogy nálam találkozgattunk, mert én időközben szakítottam. (Ő sajnos nem, és ez meg is pecsételte a sorsunkat.)

Olvasd el ezt is:

Két nap múlva a szokásos heti értekezlet végén a főnökünk lazán megjegyezte, hogy kamerákat helyeztek el a szobákban, hiszen két héttel korábban ismeretlen tettesek megpróbáltak betörni az irodába – szerencsére sikertelenül, de az ördög nem alszik. Holnap elindítják a készülékeket – mondta, és hangsúlyozta: kötelességének érzi, hogy erről tájékoztasson bennünket. Felállt a hátamon a szőr: vajon mióta vannak ott a kamerák? Körülnéztem, és valóban észrevettem a kis fekete dobozokat a plafon sarkaiban. Mikor szerelték fel őket? Hétfőn már ott voltak? Biztos, hogy még nem kapcsolták be őket? A főnökömből bármit kinéztem, hiszen azt is mindannyian tudtuk, hogy hozzáférése van a céges levelezésünkhöz (és erről például nem tájékoztatott, csak rájöttünk magunktól).

Azt sem tudtam, nevessek-e vagy sírjak. Igyekeztem ahhoz tartani magam, hogy biztosan nem voltak még bekapcsolva a kamerák – különben megőrültem volna. Azért egy ideig még kerültem a főnököm tekintetét.

A kollégával végül egy viharos, rövid románc után elváltak útjaink. Ezek után nem volt már maradásom a cégnél, úgyhogy felmondtam. Arra hivatkoztam, hogy kaptam egy jobb ajánlatot. Épp egy pipacsszínű blúzt viseltem az utolsó napomon. Amikor az ajtóból még utoljára visszafordultam, hogy búcsúzóul kezet fogjak a főnökkel, rám nézett, és azt mondta: „Igazán hordhatnál több pirosat. Jól áll.”

Ha lehet még fokozni...

Nézd meg a galériánkat>5 kép
5 szex hack, ami talán még a te piszkos fantáziádban se bukkant fel eddig
Tovább olvasok
Kép
Eszel te eleget? Íme 5 jel, hogy több kalóriára van szükséged

Már pedig borzasztóan fontos, hogy figyelj erre, máskülönben számíthatsz rá, hogy idővel hanyatlani fog az erőnléted futóként (is). A runnersworld.hu cikke.

Kép
Ha én lépek ki egy kapcsolatból, nehezebben viselem, mint amikor engem hagynak el

Apológia az Elhagyóért, akit közmegvetés sújt, pedig neki is van szíve. Adrienn története.

Kép
Immunrendszer erősítése? 3 mítosz, amit nem szabad elhinned ezzel kapcsolatban

Hogyan lehet az immunrendszert megerősíteni? Mindenekelőtt tudnod kell, mi az, amit nem szabad többé elhinned ezzel kapcsolatban!

Kép
11 dolog, amit anyák csinálnak, amikor senki nem látja őket

A WC-ben sírunk, dugicsokit eszünk és alvás helyett a gyerekeink fotóit nézegetjük. De ezzel még nincs vége a listának...

Kép
Most akkor tényleg fel akart szedni a 70 éves tanárom?

Felnőtt fejjel ültem be ismét az iskolapadba, coachingot tanulni. Imádtam minden percét. Imádtuk Frigyes tanár urat is, mert szellemes volt és elbűvölő. Később egy cukrászdában is megpróbált elbűvölni. Franci története

Kép
Így borozik Molnár Andi

Szeretjük, tiszteljük, használjuk és élvezzük. A bor mindennapjaink része. Ezerarcú nedű, melyben mindenki megtalálja a maga ízlésének leginkább tetszőt. De kinek mit is jelent igazán? Sorozatunkban ismert emberek mesélnek erről. Ezúttal Molnár Andrea táncost kérdeztük.

Kép
A férjem kedvéért sterilizáltattam magam, majd épp ezért hagyott el

Három lányunk született. Szerettünk volna fiút, persze, de azt mondtuk, hogy 3 gyerek azért elég. A férjem mondta ki a végszót: ne próbálkozzunk tovább. A harmadik császármetszés alkalmával éltem is a sterilizálás lehetőségével. Aztán két év múlva közölte: mégis szeretne egy fiút. „És ki fogja tovább vinni a családnevet?” – kérdezte. Majd bejelentette, hogy mivel nekem már nem lehet gyerekem, így elhagy.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem