Nindzsákat meghazudtoló módon iktatta ki otthon ez a kisfiú a biztonsági kamerát

Borítókép: Nindzsákat meghazudtoló módon iktatta ki otthon ez a kisfiú a biztonsági kamerát Forrás: people.com
Van ám bennük kurázsi!

Lemegyünk hídba ezektől a gyerekektől! Hogy micsoda technikáik vannak arra, hogy kitoljanak velünk, imádott szüleikkel, az valami elképesztő! Kérdezzétek csak meg ennek a 9 éves kisfiúnak a szüleit, akik biztonsági kamerát szereltek fel a TV-hez, hogy a srácok ne tudjanak filmet nézni éjjel, amíg ők mit sem sejtve az igazak álmát alusszák.

A 9 éves Nate ugyanis nagy mágus: testvérével együtt külön technikát eszelt ki a szülők elterelésére, így mikor már biztosan aludtak az "öregek", ők bizony kiosontak a szobájukból és kapcsolgattak még kicsit a csatornák között.

Forrás: people.com

A gyerekek szülei a televízió mögé egy érzékelő és figyelő kamerát helyeztek el, mely ha mozgást érzékel a nappalijukban, akkor üzenetet küld a mobil készülékeikre. Nos, ezt a ketyerét akarta kiiktatni a 9 éves kissrác, így mintegy nindzsa kúszással áthaladt a nappalin, hogy kihúzza,- azaz hatástalanítsa a készüléket. Sikerült is neki, azonban arra nem számított, hogy ez a mozdulat is aktiválja a riasztást, így a Tv nézés aznap éjjel sajnos elmaradt.

A meglepetés azonban annál nagyobb volt, ami kiült a szülők arcára, amikor visszanézték a biztonsági kamera felvételeit. Íme!