Borítókép: A 76 éves Helen Mirren volt a párizsi kifutó szenzációja Forrás: Getty Images

A 76 éves Helen Mirren volt a párizsi kifutó szenzációja

Hiába vonultak fel a L’Oreal kifutóján a fiatal, gazella testű modellek, a show-t a 76 éves Helen Mirren vitte el.

Már nem először írünk erről a csodás nőről. Zseniális a játéka, ezer arca van. Ha kell, akkor egy rideg francia étterem tulajdonos. Van, hogy egy kíméletlen profi bérgyilkos és akkor még a londoni West Enden alakított szerepeiről nem is tettem említést. Egy biztos, Helen Mirrennel kapcsolatban: minden rezdülése nőiességéről árulkodik és mindig önazonos.

Persze lehetne most mondani, hogy honnan tudom ezt, hisz nem is ismerem. Valóban, sajnos még nem volt szerencsén vele találkozni, ám, ha ránézel egy képére rögtön látni fogod, hogy sehol egy ráncigazítás, egy felvarrás, egy kis töltés, nagyobbítás, fogsorrendezés. Nem ez a lényeg számára. Ő minden porcikájában nő és még a kor által hagyott nyomokkal együtt is, sugárzik 76 évesen.

A L’Oreal idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. Azt hiszem sokunkat meg fog mozgatni a szülinapi kampány szlogenje, mely a következő:

Mert megérdemlem!

Bizony, megérdemeljük a törődést, a szépségünk megélését a kezdő harmincasoktól a hetven évesekig.

Helen Mirren, a kampány egyik arcaként vett részt a Párizsban rendezett hétvégi divatbemutatón. Viselhetett remekbe szabott nadrágkosztümöt és egy formabontó fekete sminket, a lénye volt az, ami elkápráztatott mindenkit. A színésznő élő példája annak, hogy a szépség, a vagányság és a stílus kortalan.

Galériánkban Helen Mirren hétköznapjaiban pillanthatunk be és még azt is megnézheted, hogyan kerget el egy medvét.