TESTKÉP X ADRIENNE FELLER különkiadás - 4. rész: A befelé fordulásról, csendről és meditációról

Borítókép: TESTKÉP X ADRIENNE FELLER különkiadás - 4. rész: A befelé fordulásról, csendről és meditációról
Négyrészes különkiadással jelentkezik a Testkép podcast, amelyben Feller Adrienne, az ADRIENNE FELLER és Panarom márkák alapítójával beszélgettünk különböző lelket, testet és szépséget érintő témákról!

A negyedik, és egyben záróepizódban Feller Adrienne a befelé fordulás jelentőségéről mesélt. Hogy miért is kellene megbarátkozunk a csenddel? Hogy, mit ad, ha jobban meghalljuk, amit a lelkünk mond nekünk? Milyen módon javítja az önmagunkkal való kapcsolódást a meditáció és hogyan fogjunk bele? Izgalma rész, érdemes meghallgatni!

ITT MEG IS TEHETED:

ITT MEG IS NÉZHETED A BESZÉLGETÉST:

CSATLAKOZZ TE IS A TELJESSÉG HETE PROGRAMHOZ!

A tavasz lassan minden porcikánkba beköltözik, és új lehetőségekkel, új inspirációval, új lendülettel tölti meg a testünket és a lelkünket egyaránt. Idén tavasszal az ADRIENNE FELLER és a Panarom márkákkal egy közös életmódváltó kampányt indul, amelyben hét napon keresztül újabb és újabb tanácsokkal segítik követőinket, hogy megélhessék önmaguk legjobb formáját.

A Teljesség Hete programhoz bárki csatlakozhat április 5-től május 5-ig IDE KATTINTVA. A csatlakozás azonban nincs naphoz kötve, bármikor elkezdhető, a tartalmak a kampányidőszak után is elérhetőek lesznek. Akik elkezdik a teljesség hetét, azok egy héten keresztül napi e-mail-üzenetet kapnak Feller Adrienne-től.

A KÜLÖNKIADÁS ELSŐ RÉSZÉT ITT TALÁLOD: