Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Borítókép: Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR Forrás: SPAR
Rangos szakmai elismeréseket kapott a SPAR Magyarország. A SPAR, az INTERSPAR és a Regnum márkák elnyerték a Superbrands elismerést. Emellett az üzletlánc lett az „Év egészségtudatos kereskedője” is. A SPAR elnök-ügyvezető igazgatója, Heiszler Gabriella pedig Közösségi díjat vett át az „Év Külföldi Vállalatvezetője” díjátadó gálán.

„A SPAR Magyarország már több mint harminc éve tevékenykedik Magyarországon, ezalatt a márka 17 ezer munkatársat foglalkoztató, meghatározó üzletlánccá nőtte ki magát hazánkban. A hosszú fejlődési út alatt szinte minden évben rangos szakmai díjakkal ismerték el teljesítményünket. Számunkra nagyon fontosak a független visszajelzések a termékeinkről, valamint a kereskedelmi tevékenységünket és a munkavállalóinkat érintő kezdeményezéseinkről. Örömmel számolhatunk be róla, hogy az elmúlt időszak több sikert hozott a SPAR számára” - ismertette Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Továbbra is a legjobb márkák között van SPAR

A SPAR tizenhatodik, az INTERSPAR kilencedik, míg a cégcsoport Regnum márkája negyedik alkalommal kapta meg a Superbrands elismerést a neves szakemberekből álló zsűritől az üzleti sikerei, a kimagasló márkaminősége és a márkaépítésbe fektetett munkája elismeréseként. A nemzetközi Superbrands programot a brit Brand Council független szervezet alapította 1995-ben, Magyarországon 20 éve díjazzák a legjobb márkákat. A díjra kizárólag szakmai szempontok alapján történik a jelölés, a díjazottakat független szakemberekből álló 40 fős szakértői bizottság választja ki.

Forrás: SPAR

A SPAR lett az év egészségtudatos kereskedője

Második alkalommal nyerte el a SPAR Magyarország „Az év egészségtudatos kereskedője” címet. Az elismerést a Just Clear Fitness-Életmód Award fitness, wellness, egészség díjátadó gálán vették át a vállalat vezetői. A tapasztalatok azt mutatják, hogy SPAR üzletek vásárlói között egyre többen vannak, akiknek egészségügyi okokból kell váltaniuk például laktóz-, vagy gluténmentes élelmiszerekre, míg mások sport, illetve diéta miatt, vagy húsmentes étkezésükből fakadóan vásárolják rendszeresen a SPAR Életmód kategóriába tartozó termékeket.