HETI AKCIÓ: A legjobb lerobbanthatatlan szempillaspirálok 4 ezer forint alatt

Borítókép: HETI AKCIÓ: A legjobb lerobbanthatatlan szempillaspirálok 4 ezer forint alatt Forrás: Karolina Grabowska/Pexels
A tökéletes szempillaspirált nem mindig könnyű megtalálni, de azért nem is annyira lehetetlen.

Mindenki más és más kritériumok alapján választ szempillaspirált, míg valakinek az árnyalatok a fontosak, addig másnak a márka, de olyan is akad, aki a kefék kapcsán szeret kicsit jobban elmerülni a dologban. Ám akárhogy is van, az ár és a tartósság mindenki számára az egyik fő kiindulópont, így mi is megpróbáltunk most ezen a vonalon elindulni.

Forrás: Pexels/Shiny Diamond

A szépségipar vezető márkái komoly munkát és időt fektetnek abba, hogy olyan termékeket dobjanak piacra, amik ár-érték arányban is hozzák azt a szintet, amit az adott brandtől kimondatlanul is elvárunk. A szempillaspirál kapcsán pedig szinte sose ismerünk kompromisszumot, hiszen sminkrutinunk egyik legbiztosabb alapjaként elkerülhetetlenül is fontos az, hogy akár egy egész napot kibírjon a pilláinkon és a fáradt, esetleg a monitor előtt töltött hosszú órák után könnyező szemek nyújtotta kihívások mellett is megőrizze tartósságát. A Notino akciós ajánlatai között most találtunk is 5 olyan darabot, amit a vásárlók 5 csillaggal jutalmaztak!

Következzen 5 szempillaspirál 4 ezer Ft alatt, ami tényleg megérdemli a pozitív kommenteket!

1. Catrice Glam & Doll Easy Wash Off Power Hold Volume tömegnövelő szempillaspirál

Rövid sörtéjű keféje a legapróbb szempillákat is könnyen eléri, szétválasztja őket, így maximális volument, és hosszúságot biztosít az igéző tekintet elérése érdekében. Ráadásul nem kenődik el, egész nap a helyén marad, 24 órán át tartó fedést biztosít, miközben megemeli, göndöríti a szempillákat. Arról nem beszélve, hogy vegán termék és szerencsére könnyen lemosható.

2. Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast Rose, Műszempilla hatású szempillaspirál

Ívelt keféje megkönnyíti a felvitelt, tökéletesen göndöríti a szempillákat, és maximális volument biztosít. Telt fekete, intenzíven pigmentált színe pedig igéző tekintetet biztosít bármilyen sminkben.

3. Gosh Catchy Eyes, szempillaspirál a hosszabb és szétválasztott pillákért

A műanyag kefe tökéletesen szétválasztja a pillákat, és meggátolja az összetapadásukat, a textúrája extrém hosszúságot és volument ad. Továbbá az ívelt kefe tökéletes göndörséget biztosít, az intenzív pigment pedig hangsúlyos fekete színt kölcsönöz a pilláidnak.

4. Physicians FormulaKiller Curves, dúsító és göndörítő szempillaspirál

Megemeli, göndöríti a szempillákat, speciális formájú keféjének köszönhetően pedig a legapróbb szempillákat is könnyedén eléri a Physicians Formula Killer Curves dúsító és göndörítő szempillaspirál. Intenzíven pigmentált színének köszönhetően igazán igéző pillantást varázsol.

5. essence I LOVE EXTREME, extra dúsító szempillaspirál

Ezen extrafekete árnyalatú szempillaspirál segítségével mindössze néhány mozdulattal intenzív drámai hatást kelthetsz. A krémes textúrájának köszönhetően pedig garantáltan minden pilla maximális volument kap.