Mesélj, Anyukám! - Várandósságaink nyoma a testünkön

Borítókép: Mesélj, Anyukám! - Várandósságaink nyoma a testünkön
A várandósság 9 hónapja, a szülés és a szoptatás is mind-mind nyomokat hagy a testünkön, egyesek maradandóak, némelyiken tudunk változtatni, egyeseket megszeretünk, másokat nem. Te hogy vagy ezzel, anyukám?

Már a várandósság előtt és az elejétől kezdve mindenképpen érdemes elgondolkodni azon, hogy mit tehetünk azért, hogy a testünk a lehető legegészségesebb formájában maradjon végig, és legyen utána is. A hormonális változások, a hízás, illetve a pocak és mellek növekedésével járó következmények hosszútávon nemcsak a testünkön, de a lelkünkön is nyomot hagyhatnak. Vannak olyan nyomok, amelyekkel jobb megbarátkozni, és olyanok is, amelyekre még büszkék is lehetünk, de adódnak olyanok is, amelyeket igyekszünk eltüntetni, és szerencsére, ma már elég jó módszerek is vannak erre!

A Mesélj, Anyukám legújabb részében a várandósság utáni pluszkilókról, striákról, pigmentfoltokról, hegekről, megereszkedett bőrről, kötényhasról és mindenféle más ínycsiklandó témáról beszélgettünk, tarts velünk!

ITT HALLGATHATOD MEG AZ ADÁST:

ITT PEDIG MEG IS NÉZHETED AZ ADÁST:

A BESZÉLGETÉSBEN EMLÍTETT NIVEA® LUMINOUS630® TERMÉKCSALÁD KÉT TERMÉKBŐL ÁLL, AZ EVEN SKIN TONE TESTÁPOLÓ KRÉMBŐL, MELYNEK FORMULÁJA SEGÍT KIEGYENLÍTENI A BŐRTÓNUSBELI KÜLÖNBSÉGEKET, A NAP- ÉS PIGMENTFOLTOK, VALAMINT A STRIÁK LÁTHATÓSÁGÁT IS CSÖKKENTI, A LUMINOUS630® EVEN SKIN TONE TESTÁPOLÓ OLAJ-SZÉRUM PEDIG A TERHESSÉG ÉS SÚLYVÁLTOZÁSOK OKOZTA STRIÁK HALVÁNYÍTÁSÁBAN SEGÍT!

Advertisement