Borítókép: Híres nők, akik 40 felett robbantak be a köztudatba és váltak sikeressé Forrás: Getty Images

Híres nők, akik 40 felett robbantak be a köztudatba és váltak sikeressé

Esetükben, váratott magára az elismerés. Nem törtettek, nem a közösségi média húzta fel őket, egyszerűen csak 40 fölött csodálkozott rá a világ tehetségükre.

Van abban valami romantikus báj, ahogy egy tehetség, mint a mesékben a jószívű fiú- idővel lenyeri végső jutalmát és révbe ér. Mondják a tehetség úgy is utat tör magának. Lehet sokszor, sokféleképpen kell nekifutni ugyanannak, de egyszer végül sikerül elérni a célt. A mostani cikkben olyan világhírű nőket hoztam, akik bizony nem kérkedtek, nem könyököltek senkinek, nem hasonultak meg csak hogy egy trendhez valók legyenek. Egyikőjük karrierje sem épp divatos hullámok hátán futott föl és nem is 20-as, de még 30-as éveikben sem.

Nehéz elhinni mindezt a mai világban, ahol a közösségi média által bárkiből ismert személy lehet, különösebb erőfeszítés nélkül. Nincs szükség mély tartalomra, nem kell idő, míg kiforr a tehetség, egyszerűen csak hangosnak kell lenni vagy épp jó barátokat kell megválasztani, mint például Paris Hilton személyi asszisztense, aki nem más volt, mint Kim Kardashian.

Ha csak az életkort figyeljük, általában a húszas éveikben futnak be a színésznők és a tévés személyiségek. Hol voltak olyankor, annyi idősen a galériánkban szereplő hírességek? Az útjukon, csak épp még az ismeretlenség homályában.

Galériánkban jöjjenek hát azok a nők, akik tehetsége 40 éves koruk után forrt ki és csak azt követően jutottak fel az ismertség csúcsára.