Megcsalt, amíg 16 óráztam - ezt tettem, amikor rájöttem

Borítókép: Megcsalt, amíg 16 óráztam - ezt tettem, amikor rájöttem Forrás: Getty Images
Csak mielőbb otthon akart lenni és bezuhanni az ágyba egy nagyon fárasztó nap végén. Ami viszont a lakásban fogadta, nem volt mindennapi; ahogyan a lány reakciója sem nevezhető szokványosnak.

"16 órát nyomtam le aznap egyhuzamban a munkahelyemen. Semmi másra nem vágytam, csak arra, hogy hazaérjek, lazíthassak és hogy mielőbb bezuhanhassak végre az ágyba. Viszont arra, amit a hálóba lépve láttam, a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna" -kezd bele a történetébe a fiatal lány.

Taylor egy Tik-Tok videóban a szélesebb nyilvánossággal osztotta meg, hogyan kapta rajta - az azóta már csak volt - barátját, amint egy idegen lánnyal hempereg a közös ágyukban.

@tdunham5

i could make so many of these😭😭😭😭 #crazy #liar #cheater #fyp

♬ Crazy - Patsy Cline

„Annyira fáradt voltam, hogy egyszerűen fogtam magam és beugrottam melléjük. Annyit mondtam nekik, hogy legyenek szívesek valahol máshol befejezni az aktust, mert erőm sincs ahhoz, hogy most essek nekik. Úgy aludtam aznap este, mint a bunda” – folytatta. Rengeteg dicsérő kommentet kapott, sokak a csodájára jártak amiatt, hogy nagy hirtelen ilyen találékonyan oldotta meg a kínos szituációt.

Sokakat pedig az érdekelt volna, hogy mit szólt ehhez a volt pasija és annak partnere.

"Közöltem vele, hogy szedje a motyóját. Elmentek, mindketten. Már gyerekük is született, de engem ez egyáltalán nem érdekel"– zárta le a történetet Taylor.

Kíváncsi vagy, melyik csillagjegy-párosításoknál fordul elő leggyakrabban megcsalás? Galériánkból megtudhatod!