Borítókép: Lebukott, méghozzá nem is akárhogyan Forrás: Unsplash.com/Bevan Kay

Lebukott, méghozzá nem is akárhogyan

Csak kedveskedni akart a barátnőjének, amikor elküldött neki egy ártatlannak vélt szelfit. Arra, ami ezek után történt, a legvadabb álmaiban sem számított.

Egy laza kajaktúrára ment a barátnője nélkül, aki semmi rosszra nem gyanakodott. Akkor még legalábbis. A fiú viszont elkövette azt a hibát, hogy napszemüvegben fotózta le magát, a képet pedig átküldte a lánynak – mit sem sejtve arról, milyen kellemetlen helyzetbe hozta magát vele. Ám a szemfüles Angela, amikor jobban megnézte a képet egy furcsa apróságra lett figyelmes, ami miatt azt gondolta, belenagyít a fotóba.

Mint kiderült, a gyanúja nem volt alaptalan; a szelfin így ugyanis teljesen jól kivehető, hogy a napszemüveg lencséjében egy női alak tükröződik vissza. A képet te is meg tudod nézni, a felháborodott barátnő ugyanis kiposztolta a Tik-Tok-ra.

Ahogyan a fotón egyértelműen látszik, a fiú bizony nem egyedül ült abban a kajakban. Amikor Angela kérdőre vonta a barátját, először még hárítani akart, majd mindennek a tetejébe ő hívta fel és dobta a lányt; mondván a kapcsolatuk nem vezet sehova. Csoda, hogy Angela kiborult?

Mi vezethet megcsaláshoz? Galériánkban erre a kérdésre keressük a választ!