Ennek a pillantásnak nincs az a pasi, aki ellen tudna állni

Borítókép: Ennek a pillantásnak nincs az a pasi, aki ellen tudna állni Forrás: Getty Images
Hiszel abban, hogy van szerelem első látásra? Van az a pillantás, amivel igenis ezt válthatod ki a kiszemeltedből, egy Tik-Tok sztár szerint legalábbis. Be is mutatja, hogyan.

Ha így nézel rá, garantálom, hogy menthetetlenül beléd fog habarodni – ígéri az a fiatal nő, aki a Tik-Tokon elhíresült videójában el is magyarázza ezt a pszichológián alapuló trükköt.

Sophie-Rose ugyanakkor azt is hozzáteszi, a praktika kizárólag olyan emberek esetében működik, akiket már előzőleg ismersz, akivel már beszéltél. Vadidegenekkel kevésbé. A trükk leginkább arra alkalmas, hogy általa egyértelműen jelezni tudod a másik fél számára, a szándékaid sokkal többek, mint barátiak.

@sophieroselloyd

Hope this helps! Let me know in the comments if you want me to do any more tips💓

♬ Emotional (Instrumental) - BLVKSHP

A fiatal lány szerint a legjobb időzítés az, ha csak kettesben vagy a kiszemelteddel; egy nagyobb társaságban ugyanis kockázatos, hogy szétaprózódik a figyelme. Az is nagyon fontos, hogy te ne beszélj közben, mert az is félreviheti a dolgot.

"Az arcát kell nézned, elmondom hogyan: először is a jobb szemébe nézel, elidőzöl egy kicsit. Majd onnan leviszed a tekinteted az ajkaira, aztán kisvártatva vissza föl és a bal szemébe feledkezel egy rövidke ideig" – részletezi a technikát Sophie-Rose, aki kitart amellett, hogy a dolog működőképes – ha megfelelő időben és a megfelelő emberrel próbálkozol.

Leteszteltem a legjobb barátomon, olyanokon is, akik megtetszettek. Nekem működött! -teszi hozzá. S hogy mennyire felcsigázta a követőtáborát, arról árulkodik a 230 ezer lájk, amit a videója kapott. Illetve a több ezer komment, köztük sokan azt írták, tűkön ülnek, hogy kipróbálhassák – már "csak" a célszemély hiányzik hozzá.

Galériánkban olyan, híres párokról olvashatsz, akiknek bejött a szerelem első látásra