Nyílt levél az exemnek: hiányzol, de itt az ideje, hogy túllépjek rajtad

párkapcsolatom,ex,túllépni
Forrás: Hámori Zsófia; Pexels

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Már egy hónap is eltelt, amióta utoljára beszéltünk. Úgy emlékszem, mintha tegnap lett volna. Emlékszem, mennyire sírtam: tudtam, hogy ez a búcsú most örökre szól.

Mások nem igazán tudják, mit jelentesz nekem, hiszen elég hepehupás utat jártunk be. A kapcsolatunk nem volt tökéletes, de mégis, megvolt a magunk külön kis világa. A saját kis szóvicceink, a kedvenc hamburgeresünk, és hogy mindketten rajongtunk az elefántokért.

Bár az idő múlik, még mindig nehéz beismernem, milyen sokszor villant fel az agyamban a piros lámpa veled kapcsolatban. Tudom, hogy akartál engem, de nem úgy, ahogy én akartalak téged. Én mindent adtam neked magamból, te pedig csak ímmel-ámmal tetted bele magad a kapcsolatba. Mindig voltak titkaid, kifogásaid, meséid, de nem érdekeltek. Akartalak. A sötét hajadat és a vékony testedet. Az energiádat, az intelligenciádat, a lényedet.

Valahol mélyen tudtam, hogy nincs rendben ez így, de hinni akartam, hogy jó lesz. Most, visszanézve már hibáztatom magam a naivitásomért: azt hittem, meg tudlak változtatni? Mindig tudtad, mit akarsz. És az a valami nem én voltam.

Nem fogok hazudni, még mindig hiányzol. Minden alkalommal fáj a szívem érted, amikor meghallom azt a dalt, amire először csókolóztunk a kocsidban, vagy amikor kinyitom a hűtőt, és meglátom azt a borosüveget, amit még együtt bontottunk ki.

Bár még mindig hiányzol, felismertem, hogy jobbat érdemlek. Megérdemlek egy olyan férfit, aki egészen ide tudja adni magát, aki elérhető érzelmileg. Megérdemlek egy olyan férfit, aki biztos abban, hogy engem akar. Aki ugyanúgy érez irántam, ahogyan én iránta. Akinek nincs szüksége kifogásokra. Egy olyan férfit, aki őszintén szeretné megismerni a családomat és a barátaimat, és vágyik arra, hogy én is része legyek az ő családjának és baráti körének.

Aznap, amikor elmentél, sok mindent átgondoltam. Elképzeltem, milyen szerelemre vágyom, mi az, ami hiányzik. Arra jöttem rá, hogy ami a leginkább hiányzik és amire a leginkább szükségem van, az az önszeretet.

Mielőtt képessé válnék arra, hogy szeressek, és alkalmassá arra, hogy szeressenek, magamat kell megszeretnem. Meg kell értenem és el kell fogadnom magam az összes hibámmal, tehetségemmel, adottságommal és álmommal együtt.

Valahol mindig szeretni foglak. De most elengedlek. Itt az ideje, hogy elfoglaljam a saját életemben azt a helyet, ami megillet.

Hogy alakítsd át az otthonod szakítás után?

Nézd meg a galériánkat>7 kép
Hogyan alakítsd át az otthonod szakítás után?
Tovább olvasok
Kép
Ó, de megható! Sarolta hercegnő keresztapja és tanítónénije összeházasodtak

Micsoda Disney-filmbe illő romantikus történetek zajlanak le a brit királyi család berkeiben!

Kép
Viola Davis mégsem vásárolta meg az ültetvényt, ahol született

Az Oscar-díjas színésznő 55. születésnapján közzétett posztját a fél világ félreértette.

Kép
Filmcsillag lesz Csobot Adélból: ebben a mozifilmben kapott főszerepet

Egy újabb szerepben mutatja meg magát az énekesnő.

Kép
Repetabiztos tíz perces kukoricaleves

Egyik hétvégén az anyukámnál voltam, aki ipari mennyiségben főzött kukoricát. A baj csak az volt, hogy sem elég édesek, sem pedig elég puhák nem voltak. De mivel ételt nem szeretünk kidobni, úgy döntöttem készítek belőle valamit, ami kicsit dob majd az élvezeti értékén. És meg kell mondjam, akkorát dobott, hogy azóta hetente készítem el ezt a kukoricalevest.

Kép
Napi horoszkóp augusztus 13.: a Bakoknak bizonytalan helyzetben érkezik a szikra, a Halak tudatosan tervezik a jövőt

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz ismét izgalmas üzeneteket rejtenek a csillagok!

Kép
Nem hittek a koronavírusban – és ez tragédiát okozott

Meglehetősen gyakran jelenik meg hír koronaszkeptikusokról. A hírek sajnos általában azzal végződnek, hogy ezek az emberek nagyon rosszul jártak – meghaltak, vagy „csak” elkapták a vírust. Nem árt, ha okulunk a hibáikon.

Kép
Sose akartam szerető lenni, mégis így történt

Miért játszik az ember szeretősdit? Unalomból? Elhanyagoltságból? Kaland- vagy bizonyítási vágyból? Rózsa még nem jött rá. Egyszer csak belecsúszott, mint Pilátus a krédóba.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem