Jessica Alba gyereknevelési tippjeit érdemes meghallgatnod

Borítókép: Jessica Alba gyereknevelési tippjeit érdemes meghallgatnod Forrás: Getty Images
Három gyermek édesanyjaként a színésznő jól ismeri a szülői lét felemelő és nehéz pillanatait is, amiről nyíltan meg is osztja tapasztalatait.

Jessica Alba és producer férje, Cash Warren három gyermeket nevel, Honor 13, Haven 10, kisfiúk, Hayes pedig 3 éves. A színésznő őszintén a szülőségnek nem csak a cukormázas oldaláról szokott megnyilatkozni; teszi ezt azért is, mert hisz abban, hogy ezzel is segíti az anyatársait.

Amit az évek során megtanultam, egyrészt az, hogy érdemes a gyermekneveléssel kapcsolatos kérdéseket, elvárásainkat egy tágabb perspektívába helyezni – vallja Jessica Alba. Közhely, de nagyon is igaz, hogy minden korszaknak megvannak a maga nehézségei, újabb és újabb kihívások elé állítva minket, szülőket. Teljesen mindegy, hány éves épp a gyereked, a szülőjeként te mindig igyekszel őt óvni, segíteni.

Én úgy látom, hogy mindazok a dolgok, amiket egy-egy fejlődési szakasz, életkor megtanít nekünk a gyereknevelésről; hozzásegít ahhoz, hogy aztán mi magunk is "szintet" tudjunk lépni, kísérni őket az úton – véli a színésznő.

A gyereknevelésről szóló gondolatai alapján egy egészen más oldalát ismerhetjük meg a Honey és A kabalapasi sztárjának: