6 alkalom, amikor Diana hercegné megszegte a királyi család gyerekneveléssel kapcsolatos szabályait

Borítókép: 6 alkalom, amikor Diana hercegné megszegte a királyi család gyerekneveléssel kapcsolatos szabályait Forrás: GettyImages/Julian Parker
Ha Vilmosról és Harry-ről volt szó, Diana hercegné bármilyen szabállyal szembement! A joy.hu cikke.

A néhai Diana hercegné leginkább arról vált ismerté, hogy ő volt a királyi család lázadó, ugyanakkor nagyon is inspiráló alakja. Népszerűségét a mai napig senkinek sem sikerült megközelítenie, őszinteségével és kedvességével pedig nem véletlenül érdemelte ki a szívek hercegnője címet az emberek szemében. A palotában viszont már kevésbé díjazták személyiségét.

Diana hercegné ugyanis számos királyi protokollt is semmibe vett az évek során, sőt, új szabályokat hozott, amik közül a legtöbb ma már egyértelműnek számít a royal famíliának is, ám Dianának annak idején komoly vitákat kellett megvívnia ezekért. Igazi pionír volt, és leginkább a gyereknevelési dogmákat újította meg, hiszen a legfontosabbak számára mindig szeretett fia voltak, Vilmos és Harry. Neki köszönhetően a két herceg már egészen más neveltetést kapott, mint édesapjuk, vagy bármelyik korábbi herceg a családban. De hogy milyen szabályokat szegett meg Diana?

A folytatásért kattints galériánkra!

Hallgasd meg a Micsoda nők voltak podcastunk Dianáról szóló részét: