JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Heti AKCIÓ: A legjobb fürdetők 1000 Ft alatt gyerekeknek – rengeteget spórolhatsz, és igazi élmény lesz a fürdés

Borítókép: Heti AKCIÓ: A legjobb fürdetők 1000 Ft alatt gyerekeknek – rengeteget spórolhatsz, és igazi élmény lesz a fürdés Forrás: Karolina Grabowska/Pexels
Ezekért a fürdetőkért rajongani fognak a gyerekek.

Sok gyerek rajong a fürdésért, és akár képesek hosszú ideig is a vízben ázni, most ezekre a kádba töltött játékos pillanatokra hoztunk pár szuper fürdetőt.

Ahogy mi esetünkben, úgy a gyerekeknél sem mindegy, hogy milyen termékeket építünk be a mindennapi rutinjaik közé. Esetükben ugyanis az összetevők és az illatanyagok mellett az is számít, hogy az adott készítmény pont annyira színes és játékos legyen, hogy az esti pancsolásnak még egy extra élményt adjon. Ezért hát csokorba gyűjtöttünk pár olyan fürdetőt, amit a kicsik is imádni fognak a saját kis fürdőszeánszukon, ráadásul most kedvezményes áron szerezheted be őket!

Következzen 5 fürdető, amiért a család legkisebb tagjai rajongani fognak!

1. Nickelodeon Paw Patrol Fizzing Bath Tabs

Ez a pezsgő fürdőgolyó, ahogy feloldódik a vízben, gyengéd buborékokat bocsát ki, és csupa kaland vele a fürdőzés.

2. Nickelodeon Paw Patrol Bath Bomb

Egy kellemes illatú fürdőgolyó, ami nyugalmat és komfortérzetet áraszt, illetve tökéletes habot hoz létre és nem mellesleg játékos gyermekmintával van ellátva.

3. Bübchen Baby

A kímélő Bübchen Baby termék segít lemosni és eltávolítani a szennyeződéseket az érzékeny bababőrről anélkül, hogy kiszárítaná vagy irritálná azt. Gyengéden ápolja a babát fürdés közben, megnyugtatja és kényelemérzetet ad neki.

4. Pink Elephant Girls

A kényeztető Pink Elephant Girls habfürdő figyelembe veszi a bőr természetes pH értékét, így finom és rugalmas bőrt hagy maga után, továbbá nem csípi a szemet és játékos csomagolásban teszi még izgalmasabbá a fürdés élményét.

5. Tetesept Bath for Girls

A kímélő Tetesept Bath for Girls termék segít lemosni és eltávolítani a szennyeződéseket az érzékeny bababőrről anélkül, hogy kiszárítaná vagy irritálná azt. Gyengéden ápolja a babát fürdés közben, megnyugtatja és kényelemérzetet ad neki.