5 tipp, hogyan tűnjön drágának a megjelenésed fillérekből

Borítókép: 5 tipp, hogyan tűnjön drágának a megjelenésed fillérekből Forrás: Getty images
Az elmúlt év a legtöbb ember számára a spórolásról és takarékoskodásról szólt. Sajnos vagy szerencsére az öltözékünkön és a folyamatos gardób firssítésen tudunk sokat spórolni. De ez nem azt jelenti, hogy el kell engedni a minőségi akár már “drága” megjelenést.

Bár nem az öltözködés része, de a megjelenést igenis javítja az ápolt külső. Ez azt jelenti, hogy a rendezett kezek mindig sokat emelnek a minőségi megjelenésen, mégha nem is szereted lakkozni a körmöd, egy kis bőrápolás és kézkrém használat ápoltá teszi a körömágyad.

A hajunk és arcunk is javíthat vagy ronthat a megjelenésünkön. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden nap teljes sminkben kell utcára vonulni, de egy BB krémmel már egységesebbé tehetjük a bőrünket, ami egy rendezettebb külsőt és megjelenést varázsol nekünk. Sőt a túlzó, hivalkodó smink kifejezetten ronthat a megjelenésünkön a hétköznapokban.

Na de térjünk a ruhatárra és öltözékünkre.

Nézegesd meg galériánkat az olcsó -sőt sokszor ingyenes- tippekért.

Ma már nem lehet eleget beszélni a fenntarthatóságról. Talán a drágulás mindenki életébe hozott egy kis mértékletességet. Egy kis odafigyeléssel azonban tökéletes megjenelést biztosíthatsz Magadnak akár ingyen is.

Nézd meg 2023-ban milyen divathúzásokkal nem tudsz mellélőni.