Spórolj, Anyukám! Így takarékoskodunk mi, miután 44 százalékkal nőttek az élelmiszerárak!

Borítókép: Spórolj, Anyukám! Így takarékoskodunk mi, miután 44 százalékkal nőttek az élelmiszerárak! Forrás: Marossy Judit
A Mesélj, Anyukám! podcastunk legújabb részében arról mesélünk, hogyan próbálunk ilyen drágulások mellett spórolni, takarékoskodni, okosabban költekezni.

A KSH adatai szerint az infláció 24,5 százalékos a múlt évhez képest. Az élelmiszerárak pedig 44,8 százalékkal emelkedtek. "Tegnap kiflit sütöttem, mert annyira felidegesített, hogy 120 forint a pékségben egy vajas kifli, hogy azt mondtam, hogy akkor inkább sütök." - mondta a Mesélj, Anyukám! podcastunkban négy gyermekes műsorvezetőnk, Lugosi Dóri.

De hogy spórolunk még? Milyen tippjeink, trükkjeink lettek az elmúlt hónapokban? Hol és mit vásárolunk? Erről beszélgettünk a legújabb adásban!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az [email protected] e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!

Íme még pár spórolós tipp: