Hogyan nem veszítettem el a szüzességemet egy sátorban?

Hogyan nem veszítettem el a szüzességemet egy sátorban?
Forrás: Maria Lysenko /Unsplash

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

T

Tulajdonképpen értetlenül állok a tény előtt, hogy másfél év alatt hogyhogy nem feküdtünk le egymással. Vica története

Jókislány voltam, szemérmes, viszonylag konzervatív neveléssel a hátam mögött. Na de ő meg még inkább jókisfiú volt, mama egyetlen fiacskája, papa reménysége. Húszévesek voltunk, felettem járt a közgázon. Persze nem voltunk szentek, történt köztünk sok minden, de valahogy nem siettettük, hogy feltegyük a pontot az i-re. Aztán eljött az idő, hogy feltettük volna, de az apja beleköpött a levesbe.

Azért az hozzátartozik a dologhoz, hogy míg én halálosan szerelmes voltam belé, addig ő… Nem is tudom. Inkább csak tetszettem neki az elején, kedvelt, észlelte a vonzódásomat, és belement a kapcsolatba. Aztán persze mélyültek a dolgok, de őszintén szólva a mai napig nem vagyok biztos benne, hogy valójában szerelmes volt-e belém vagy sem.

Én sokat kínlódtam abban a kapcsolatban, teljesen odavoltam. Órákig ácsingóztam, hogy csörrenjen már meg a telefon (tudjátok, még a vonalas), szenvedtem, hogy neki kell időre hazamennie a randikról, nem nekem. A poklok poklát jártam meg, amikor megsértődött valamin, és napokig nem hívott fel.

Egyre gyakrabban gondoltam arra, hogy nem oké, hogy nem vagyok boldog. Közben azért felírattam magamnak egy fogamzásgátló tablettát – anyukám nagyon jó fej volt, mert tudta és támogatta.

Aztán eljött az ominózus eset. Elhatároztuk, hogy a tavaszi szünetben elmegyünk pár napra sátrazni. Nem mondtuk ki, de egyértelmű volt, hogy na majd ott. Ismerve a családi hátteret, még én kérdezgettem őt, hogy a szülei részéről rendben van-e a dolog, nincsenek-e kiakadva. Nem-nem, minden rendben, mondta ő.

Majd az indulás előtti este az apukája csörgött telefonon, és az anyukámmal kívánt beszélni mint szülő a szülővel. Megkérdezte, hogy a szüleim tudnak-e az utazás részleteiről, merthogy az ő számukra csak most derült ki, hogy ez nem egy csapatkirándulás lesz, hanem csak ketten mennénk. (Könyörgöm, számít ez?) És aztán ezt mondta:

De hiszen ezek gyerekek! Ezeknek még nem való, hogy lefeküdjenek egy sátorban!

És megtiltotta (!) a kirándulást.

Azóta is csodálattal vegyes ámulattal adózom anyukámnak, aki képes volt megőrizni a hidegvérét, és azt mondta, hogy igen, ők tudnak a részletekről, mert a mi családunkban őszinteség uralkodik. És hogy tudomásul veszi a döntést. Letette a kagylót, rám nézett, már úgyis ott álltam egy ideje, és tudtam, hogy itt. a. vége.

A barátom kábé két óra múlva felhívott – akkor már volt mobilunk is –, hogy ő mennyire haragszik az apukájára. Én meg rád, mondtam. Másnap csak fetrengtem a kanapén, arrébb taszajtottam a bőröndöt, amibe már bepakoltam, és még vagy három napig nem voltam képes kipakolni belőle. A szüleim hagyták, nem szóltak.

Amikor összeszedtem magam, szakítottam vele. Dühömben azonnal abbahagytam a tabletta szedését, és csak amikor pár nap múlva váratlanul megjött, jöttem rá, hogy összezavartam a rendszert. Véremet, könnyemet hullattam, és belepusztultam. Aztán összekapartam magam. (Mintegy tíz év múlva el tudtam mondani magamról, hogy teljesen túlvagyok rajta.) Közben azért elveszítettem a szüzességemet egy albérleti kanapén.

Na, hát ezek akkor még nagyon távoli dolgok voltak számomra:

Nézd meg a galériánkat>5 kép
5 szex hack, ami talán még a te piszkos fantáziádban se bukkant fel eddig
Tovább olvasok
Kép
Öt dolog, amit megtanulhatsz a macskádtól

Minden érintett tudja, hogy a Macskával szemben lehetetlen a falkavezért alakítani, vagy abban bízni, hogy egyszer majd demokratikus csapatot alkottok.

Kép
9 dolog, ami számomra természetes, de a férjemnek égnek áll tőle a haja

Díszpárnák, csinos bögrék, burjánzó növények a lakásban. Minden női szívet megdobogtatja legalább az egyik, ám életünk párjai szívük szerint eltüntetnék mindet, amint kitesszük a lábunkat a lakásból.

Kép
Milyen borokat válasszunk előételekhez?

Akárcsak az italok sorában az aperitifnek, úgy az étkezések során az előételeknek is megvan a fontos szerepük. Érdemes a menüsort is ugyanúgy felépíteni, mint ahogy a borok kóstolási sorrendjét felállítani, vagyis a könnyű ételekkel és italokkal kezdeni, majd fokozatosan haladni a tartalmasabb fogások és a testesebb, érettebb borok felé. Mivel az előétel amolyan első fogás előtti étvágygerjesztő, leginkább könnyedebb, lendületesebb, frissebb borok kerülnek mellé pohárba. „Kóstoljunk bele” néhány hideg és meleg előételbe, és a hozzájuk párosítható borokba!

Kép
Megnéztem Grecsó Krisztián és Grecsó Zoltán önálló estjét

A „Többet magunkról” című darabbal a Grecsó név végérvényesen összművészeti branddé vált. Jobb nem is történhetett volna vele.

Kép
A tehénpuki és -böfögés életveszélyes!

A szarvasmarhák tejet és húst adnak nekünk. És jó sok metánt. A metán meg az egyik legveszélyesebb üvegházgáz: a klímakatsztrófához nagyban hozzájárul. De most úgy tűnik, a metánnak annyi.

Kép
Dubajban az anyák szülés után mell- és hasplasztikát is kérhetnek - ez ott természetes

Anyukák mesélnek, milyen a terhesség és a szülés Dubajban, Svédországban, Hollandiában, Franciaországban és Angliában.

Kép
Másfél évtized után elengedtem az örökbefogadást, és most boldog vagyok

Nem esett teherbe, de kétségbe sem. Járta az egészségügy rondabugyrait, a kórházakat, a borsos árú magánrendeléseket, a meddőségi klinikákat. Végül az örökbefogadás mellett döntött. Üdvtörténet nincs, mégsem vág eret magán emiatt. Ági kálváriája és felszabadulása.

Kép
Vérnyomáscsökkentő ételek

A szívbetegségek elkerüléséhez a magas vérnyomás az a kockázati tényező, amit az összes közül a legkönnyebb orvosolni. A megfelelő étkezéssel sokat segíthetsz!

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem