Ettől az egy dologtól lesz jó a szerelmeskedés, szerintem

szex,szexsuli,párkapcsolat,szerető,fantáziálás Forrás: Unsplash/ Pablo Heimplatz
Fantáziálás. Szeretem. A szexuális fantáziálásról szóló kutatások leginkább azt vizsgálják, hogy miről ábrándoznak az emberek, én most egyáltalán nem arról akarok írni, hogy ki miről fantáziál, hanem magáról a fantáziálásról.

Ez a cikk a szexsuli.hu-n jelent meg először.

Arról, hogy szuper dolog, hogy nem kell hozzá semmi, de semmi, nem kell bedobni pénzt, és még csak szexi fehérnemű sem kell, ott van az agyad, és arról fantáziálsz, amiről csak akarsz. A fantáziálás olyan izgatószer, ami szerintem segít a gátlások feloldásában, az őszinte párbeszédben, és önmagad szexuális megismerésében, ami különösen fontos téma a Szexsulin. Ha te nem tudod, hogy mire vágysz, honnan tudja a partnered?

szex,párkapcsolat,fantázia,szexsuli
Forrás: Unsplash/ Annie Spratt
Ha te nem tudod, hogy mire vágysz, honnan tudja a partnered?

Lassan ébredezel reggel, elképzeled a kedvenc szexpózod, magadhoz nyúlsz. Teljesen legális és nem ciki. Azt jelenti, szexuálisan tudatos vagy, képben vagy, hogy mi a jó neked,és ha te tudod, hogy mi a jó neked, és elmondod a partnerednek is, és ő is ugyanezt teszi, baromi jó lesz nektek…

Oké, akkor most csináljuk azt, hogy olvasod ezt a cikket, és elmerengsz. Felidézel egy jó kis szexjelenetet, ami már megtörtént veled, vagy nagyon szeretnéd, hogy megtörténjen. (Most egy kicsit Domján László hangoskönyvnek érzem magam) A fantáziálásban az a jó, hogy gondolhatsz a múltra, gondolhatsz a jövőre, csinálhatod egyedül, vagy ketten. Erős szexuális töltete van ketten megbeszélni, hogy majd miket fogunk, miket szeretnénk egymással csinálni, milyen körülmények között.

A cikk további részét a szexsuli.hu-n olvashatod.

Hiszed vagy sem, a horoszkópod még a szexuális életedre is hatással van. A különböző csillagjegyű emberek, különböző dolgokat szeretnek, és ez az ágyban sincs másképp. Mindenkihez passzol egy szexpóz, csak lehet, hogy még nem tud róla!