Hasznos tippek álmaid megvalósításához, hogy ne csak a kifogásaid maradjanak!

Borítókép: Hasznos tippek álmaid megvalósításához, hogy ne csak a kifogásaid maradjanak! Forrás: GettyImages/Prostock Studio
Neked mi a legfőbb vágyad? Miről álmodozol már évek óta? És mi akadályoz meg benne, hogy megvalósítsd? Istók Niki és Hitkó Andi coachok, a Mindsetup szakemberei szerint emberi tulajdonság, hogy folyton kifogásokat keresünk, hogy miért is nem lépünk a tettek mezejére. Akkor ugyanis el kellene hagynunk a komfortzónánkat, ami bár lehet már kicsit szűk és kényelmetlen, mégis kitartunk mellette, hiszen mégiscsak jobban ismerjük, mint az ismeretlent.

Az április 15-i #Van20 percünk Facebook Live adásban Andival és Nikivel arról beszélgettünk, melyek a leggyakoribb kifogásaink, amelyekkel ürügyet keresünk ahhoz, hogy ne kelljen feladnunk a komfortzónánkat, még akkor sem, ha az már rég nem szolgálja sem a fejlődésünket, sem a boldogságunkat. A szakemberek elmondták, melyek azok a jelek, amelyek egyértelműen mutatják, ha valami már nem jó számunkra és eljött a változtatás ideje, ugyanakkor tanácsot is adnak, hogyan építhetjük fel úgy a jövőnket és valósíthatjuk meg lépésről lépésre az álmainkat, hogy a kudarc és a visszafordulás esélye a lehető legkisebb legyen.

Nézd meg a Mindsetup szakembereivel készült beszélgetést, amelyből te is inspirációt meríthetsz!

Posted by Éva Magazin on Thursday, April 15, 2021