Megszállott futók a nagyvilágból, akiket érdemes követni az Instagramon

futók,edzés Forrás: Getty Images
Néha te is nehezen indulsz el edzeni? Szeretnél újdonságokról olvasni a futásról, az edzésekkel kapcsolatban? A következő, futással foglalkozó Insta-fiókok nagy segítséget nyújtanak majd!

A runnersworld.hu cikke.

A közösségi média időt vesz el a fontosabb dolgoktól, és sokszor komoly hatással van az önértékelésünkre, de tagadhatatlan, hogy vannak pozitív oldalai is - ha helyesen használjuk.

Ha ugyanis a megfelelő embereket követed, remek ötleteket kaphatsz akár a futással kapcsolatban is, és nem utolsó sorban másoktól is erőt meríthetsz azokon a napokon, amikor semmi kedved mondjuk megmozdulni.

A nemzetközi futónap alkalmából összeszedtük kedvenc külföldi, futós Insta-oldalainkat, amik sok esetben nekünk is segítettek már a futással kapcsolatban. Őket megéri követni!

Mira Rai

Az asszony élettörténete igen vad: gyermekkatona volt egykor, 2014-ben 50K-t nyert terepfutásban, 2017-ben elnyerte a National Geographic Adventurer of the Year-címet, és folyamatosan azon munkálkodik, hogy a nepáli pályákat megmutassa a világnak.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Jess Movold

Az amerikai Runner’s World csapatának tagja, a Mile High Run Club New York City futóedzője rengeteg edzéssel és futással kapcsolatos ötletet oszt meg az oldalán. Szuper inspirációs forrás!

Ethan Newberry

A YouTuber és filmkészítő Ethan Newberry a Csendes-óceán északnyugati részén örökíti meg futásait: ha legalább gondolatban szívesen utaznál, kövessd a fickót, mert elképesztő helyekről posztol!

Luke McCambley

Luke McCambley művész akvarellvázlataival mindig szakszerűen rögzíti a futók mindennapi életét!

A cikk további részét a linkre kattintva olvashatod.

Képtelen voltam lefogyni a futástól, amíg be nem vezettem ezt az 5 szokást