JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Fogyás alvás közben? 12 tipp, melyek segítségével lehetséges!

Borítókép: Fogyás alvás közben? 12 tipp, melyek segítségével lehetséges! Forrás: Pexels/Ron Lach
A megszakított alvás arra késztetheti a szervezetet, hogy tartsa meg a zsírt. Aludj nyugodtan, és égess el több kalóriát ezekkel a szakértői tippekkel!

A fogyás sokak számára okoz komoly nehézséget, ennek fő felelőse pedig a stressz, az egészségtelen étkezés és a mozgásszegény életmód szentháromsága. Szóval ki ne üdvözölne néhány egyszerű módszert a kalóriaégetés maximalizálására és a fogyás elősegítésére?

Az egészséges táplálkozásra és a rendszeres edzési rutinra való összpontosítás kulcsfontosságú, de van néhány stratégiai változtatás, amellyel optimalizálhatjuk az alvást a zsírégetés érdekében. Ugyanis a megfelelő alvás is rendkívül szükséges a sikeres fogyáshoz.

Forrás: Pexels/Anna Nekrashevich
A kalóriaégetés alvás közben is lehetséges!

Bár az ötlet furcsának tűnhet, valójában egyre több kutatás született arra vonatkozóan, hogy alvás közben is lehet fogyni. A National Sleep Foundation kutatása szerint a modern élet megszakítja a természetes cirkadián ritmust, amelyet az emberi test általában követ. Valójában ez a zavar arra ösztönzi a testet, hogy megtartsa a zsírt, amikor valójában nem kellene.

Galériánkban mutatunk néhány tippet arra vonatkozóan, hogy hogyan támogathatjuk a fogyást alvás közben!