Gyerekmentes környéken akarok élni, elmondom miért

Borítókép: Gyerekmentes környéken akarok élni, elmondom miért Forrás: Getty Images
Bárcsak léteznének olyan városrészek, ahol csak felnőttek laknak: ahol nem ugrik sikító gyerek a nyakadba az uszodában és nem hallasz hisztit és nyafogást, amerre csak lépsz. Egy fiatal lány kifakadása, „nyugalmat akarok” jeligére.

Valósággal felrobbantotta a TikTokot egy ausztrál lány videója, amiben félig-meddig viccesen arról értekezik, milyen jó lenne, ha léteznének gyerekmentes lakóövezetek. „Az állandó sikongatásuk, bömbölésük miatt legszívesebben már a lábam se tenném ki otthonról, annyira idegesítenek” – panaszolja a felvételen a melbourne-i fiatal.

Íme a szóban forgó videó:

@soybabie__

I know im evil but theyre SO loud please i want peace and quiet are there adults only pools in melbourne?? #fyp #kidfree #childfree

♬ original sound - Baby Soja

Kitch Caterrall szerint az lenne a megoldás, ha olyan városrészeket alakítanának ki, amikben kizárólag gyermektelen felnőttek élnek, gyerekeket pedig be se lehetne vinni oda. „Egy ilyen helyen a magamfajta gyerekgyűlölők is nyugodtan élhetnék a nyugis mindennapjaikat, háborítatlanul” – teszi hozzá.

A több, mint 360 ezres megtekintésnél járó videó alatt valóságos kommentháború bontakozott ki a TikTokon. Akadt olyan, aki kétgyermekes létére védelmébe vette a fiatal lányt. Mint ez az anyuka fogalmazott; teljesen megérti és elfogadja, ha egy egyedülálló úgy érzi, neki is szüksége van a nyugodt élettérre. Ez ugyanis mindenkit megillet.

Szeretem a gyerekeket, mégis úgy érzem, ha létezne egy ilyen városrész, azonnal odaköltöznék
– írta egy másikuk.

A támogató vélemények mellett Kitch szókimondó videója ugyanakkor sokakban ellenérzést váltott ki, aminek többen hangot is adtak.

„Már hogyne léteznének ilyenek, csak azokat nyugdíjasotthonnak nevezik” – írta egyikük fanyar humorral. Mások szerint a megoldást sokkal inkább ennek fordítottja jelenthetné: ha még több, kimondottan gyerekbarát hely létezne. Így a szülőknek is több lehetőségük lenne, ahová elvihetnék a hangoskodó gyerekekeit.

Te mit gondolsz? Ha lenne ilyen lakóövezet, te odaköltöznél?

Forrás: ITT

Galériánkban egy nő elmeséli, mi az a 3 leggyakoribb kérdés, amit rendszeresen megkap, mert nem akar gyereket