„Sosem késő anyává válni!" 5 sztár, aki nem bánta meg döntését

Borítókép: „Sosem késő anyává válni!" 5 sztár, aki nem bánta meg döntését Forrás: Getty Images
Kutatások bizonyítják, hogy a nőknek leginkább a 20-30-as éveik a legmegfelelőbbek arra, hogy teherbe essenek, de az utóbbi évtizedekben a gyermekvállalás sokkal későbbre tolódott, mint ahogy az a szüleink idejében megszokott volt. Azt mondják, hogy valójában nincs tökéletes időzítés, hiszen mindig találhatunk valami kifogást, miért érdemes még várnunk – akár 50 éves korunkig.

Idén májusban a 83 éves Al Pacino jelentette be, hogy mindössze 29 éves párja nyolchónapos terhes, és a színész újra apa lesz. Szintén májusban Robert De Niro is váratlan bejelentést tett azzal, hogy 79 éves korában ismét apa lett, és megszületett a hatodik gyermeke. De mi a helyzet akkor, ha egy nő 50 éves kora körül dönt úgy, hogy gyermeket szeretne? A közvélemény mindig hevesebben fogadja az ilyen bejelentéseket. Cikkünkben most olyan sztárokat gyűjtöttünk össze, akik az utóbbi táborba tartoznak és 50 év felett vállaltak gyermeket.

Naomi Campbell

A modell 50 éves elmúlt, amikor első gyermeke megszületett, és idén júniusban, 53 éves korában adott életet második gyermekének. „Sosem késő anyává válni”, írta az Instagramon közzétett fotójához, és a története – egy kisfiú és kislány boldog anyukájaként –, nem is bizonyíthatja jobban, hogy sosem késő belevágni a gyermekvállalásba.

Forrás: Getty Images
Naomi Campbell mindkét gyermekét 50 év felett szülte.

Janet Jackson

Az énekesnő és akkori férje, Wissam Al Mana, első gyermeke 2017 januárjában született, amikor Janet 50 éves volt. Sajnos a baba érkezése után pár hónappal a házaspár útjai kettéváltak. Az énekesnő elmondása alapján minden percét imádja az anyaságnak és élete legnagyobb ajándékának tekinti a kisfiát, amellyel Isten áldotta meg.

Forrás: Getty Images
Bár Janet Jackson házassága véget ért, sosem bánta meg, hogy 50 éves korában vállalt gyermeket.

Brigitte Nielsen

A dán színésznő korábban modellként dolgozott és többször is belekóstolt a házasságba, többek között Sylvester Stallone oldalán. Öt gyermeke született, négy fiú, majd 2018-ban egyetlen kislánya, Frida, akit Brigitte 54 éves korában hozott világra.

Forrás: Getty Images
A színésznőnek 54 éves korában született meg első kislánya, aki egyben ötödik gyermeke.

Sophie B. Hawkins

Az amerikai énekesnő és dalszerző 50 éves volt, amikor 2015-ben megszületett második kislánya, Esther. Sophie második terhessége igazi filmbeillő történet: a baba 20 évvel a születése előtt fogant, mivel az énekesnő 31 éves korában embriókat fagyasztott le. Ahogy ő is fogalmazott, jóval bölcsebben és nyugodtabban áll a gyermekvállaláshoz, és egyáltalán nem bánja, hogy 50 évesen lett újra anya.

Forrás: Getty Images
Sophie B. Hawkins története igazán filmbeillő.

Katey Sagal

A színésznőt legtöbben a Rém rendes család sorozat Peggy Bundyjaként ismerhetjük, aki kétszer is házasodott, és első házasságából két gyermeke született. Mivel a második férje is vágyott egy közös gyermekre, megpróbálkoztak a mesterséges megtermékenyítéssel. Nem jártak sikerrel, így végül béranya mellett döntöttek, és a színésznő 2007-ben, 52 éves korában lett újra édesanya.

Forrás: Getty Images
Van, amikor a béranyaság jelenti a megoldást.