Robert De Niro 79 évesen, de van, aki 102 évesen lett apa: ők a világ legidősebb apukái

Borítókép: Robert De Niro 79 évesen, de van, aki 102 évesen lett apa: ők a világ legidősebb apukái Forrás: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images
Robert De Niro egyáltalán nem számít „öregnek”, ha megnézed ezt a listát! A Joy.hu cikke.

Nemrég bombaként robbant a hír, hogy a filmlegenda, Robert De Niro 79 évesen ismét apa lett, ráadásul immár hetedszer. Első feleségétől van egy fia, a 46 éves Raphael, aki már szintén apuka három gyerekkel.

1995-ben, akkori párjától ikergyerekei születtek, Julian és Aaron 28 évesek. De Niro 1997-ben újra nősült, második feleségével közös fia 1998-ban született, Elliot 25 éves. Jóval később, 2011-ben, béranya segítségével született egy lányuk is, Helen, aki még csak 12 éves. Rajtuk kívül van egy neveltlánya, Drena, aki első felesége gyermeke egy korábbi kapcsolatból, a színésznő 1971-ben született.

A sokáig titkolt hetedik gyermek pedig nem más, mint egy tündéri kislány, aki a Gia Virgina Chen-De Niro nevet kapta. A baba anyukájával, a De Niro-nál 34 évvel fiatalabb, harcművész Tiffany Chennel 2021 óta vannak együtt.

Lehet, hogy elsőre meredeken hangzik 79 évesen bevállalni egy újabb babát, de nem a színész az egyetlen, aki ezt megtette, sőt, voltak már nála idősebb apák is a világtörténelemben!

Nézd meg galériánkban, kik azok a férfiak, akik még Robert De Niro-nál is idősebbek voltak, amikor kisbabájuk született!

A kor csak egy szám, ezt pedig a világ legidősebb légiutas-kísérője is bizonyítja: