A mai telihold energiái a kapcsolatokat érintik

Borítókép: A mai telihold energiái a kapcsolatokat érintik Forrás: Getty Images (Jacobs Stock Photography Ltd)
Július 3-án kora délután ismét telihold lesz. Az energiák maximuma minden szinten a kapcsolatokat érinti.

Kapcsolat saját magammal

A Rák jegyében együttálló Nap és Merkúr az önmagunkkal való kapcsolatra helyezi a hangsúlyt, hogy belső otthonunkat megtalálva önazonosan kommunikáljuk gondolatainkat, érzéseinket a mostani teliholdnak köszönhetően.

A Nappal szembenálló Hold a képlet 3. házában szintén ezt erősíti: az légy, aki vagy és mutasd meg magad. Használd a múltban megszerzett tapasztalatokat a párkapcsolatból, amikor is a társad tükörként tanított téged. Sokszor írtam már, de most is megerősítem, hogy társunk, múltbéli társaink a legnagyobb tanítómestereink. Ők abban segítenek, hogy rálássunk azokra a bennünk rejlő működésekre, amik még nem világosak a számunkra.

Vedd számba, hogy kik voltak és mire tanítottak, ha most éppen úgy érzed, hogy valami nem teljesen jó ezen a területen, ha változtatnál esetleg. Az önreflexió az, ami segít, visszatekinteni, hogy bizonyos cselekedeteink, döntéseink, teremtéseink milyen hatással voltak az életünk alakulására és ha nem tetszik az, amiben most vagy, akkor valamin változtatni kell.

Forrás: Getty Images (Naomi Rahim)
A kapcsolatokban elkezdődhet egy új kör, egy magasabb szintű együttlét, de könnyen jöhet valami teljesen új is, ha a fentiek miatt azt választjuk, hogy az életképtelent elengedjük.

Őszintén, nem felszabadító érzés, amikor valamit végre kimondunk vagy megkérdezünk a másiktól?

Már önmagában az is, hogy meg mertük lépni ezt a félelmetesnek tűnő dolgot. De higgyük el már végre, hogy az teremti a legtöbbet, ha önazonosak vagyunk, nem félünk meglépni dolgokat, megmutatni magunkat. Ami működik csak az életképes, ami nem, azt akárhogy is próbáljuk élesztgetni, újabb és újabb köröket futunk, de az már nem lesz soha élettel teli.

A kapcsolatokban elkezdődhet egy új kör, egy magasabb szintű együttlét, de könnyen jöhet valami teljesen új is, ha a fentiek miatt azt választjuk, hogy az életképtelent elengedjük.

Nyáron sokan kezdenek új életet, ha azt vesszük, hogy a távmunkának köszönhetően van lehetőség helytől függetlenül dolgozni. Most ez még hangsúlyosabb, egész lelki megújulásban lehet része annak, aki tud élni az ilyen típusú lehetőséggel. De ugyanúgy ott is érezhető ez az energia, akik ilyenkor több időt töltenek a családjukkal a természetben, kirándulva, strandolva. Kicsit lazábbra tudjuk engedni a gyeplőt és kell is. Adjunk kicsit lejjebb az elvárásainkból mások, de első sorban önmagunk felé. Nem kell mindig mindenben a maximumot hozni.

Forrás: unsplash (michael75)
A testünkre és lelkünkre is befolyással lehet a Hold.

Mi van akkor, ha egyik nap nincs főtt étel az asztalon? Mi történik, ha egy kicsit „szalad a lakás”? Úgysem szalad túl messzire, igaz? De ha egész évben hajtod magad és csak ilyenkor van igazán kedved és időd főzőcskézni, akkor tedd azt! Ha most akarod az otthonodat rendezni, mert most van itt az ideje, akkor vágj csak bele! A lényeg, hogy ne megfelelni akarjunk, hanem hogy azt tegyük, amit jónak vélünk, amibe bele tudjuk rakni a szívünket és a lelkünket. Dobjuk le a láncot, legyünk önfeledtek! A te választásod, a te döntésed, a te felelősséged. Ez az igazi szabadság.

Az önismereti út egy életen át tartó folyamat. Ezek a kérdések pedig többször is felvetődhetnek menet közben: Vajon miért születtem erre a világra? Jó helyen vagyok? Merre tovább? Mit kellene most tennem?

Az asztrológiai elemzés és az ön- és sorsismereti coaching abban segít, hogy kihozhasd magadból azt a legjobb embert, aki a szíve szerint képes élni elégedetten és boldogan. Nem tanácsadás, hanem egy személyes fejlődést támogató folyamat, hogy önbizalommal telve élj; ne függj senkitől a továbbiakban.

Abban támogatlak, hogy tisztában legyél azzal, hogy ki vagy, mit akarsz elérni az életben és ezt hogyan kezdd el megvalósítani.

ITT tudsz tőlem kérdezni vagy időpontot egyeztetni!

Email cím: [email protected]

Weboldal: www.melingo.hu