JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 28.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzekre nagy kihívás teljesítése vár

Borítókép: Napi horoszkóp április 28.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzekre nagy kihívás teljesítése vár Forrás: Pixabay by sciencefreak
A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 28.

KOS (március 21-április 20)

Olyasvalakiben kell csalódnod a hét utolsó napján, akiről a legrosszabb rémálmaidban sem feltételezted volna, hogy képes hátba támadni, ez a felismerés pedig annyira letaglóz, hogy egyszerűen fel sem tudsz igazán ocsúdni a dologból. Határtalan elkeseredettségedet nem is igen tudod, illetve nem kifejezetten szeretnéd titkolni, ami teljesen érthető. Adj azonban időt magadnak, hogy megnyugodj, hogy feldolgozd a kialakult szituációt és amennyiben szükségét érzed annak, hogy letisztázd az egészet, mielőtt továbblépnél, abban az esetben ülj le az illetővel és tedd fel neki a benned lévő kérdéseket. Még az is előfordulhat, hogy olyan kérdésekre kapsz választ, amelyek teljesen más szemszögből világítják meg a történteket!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívüli precizitással végzed a rád bízott feladatokat, nem szeretnéd ugyanis, ha hanyagságod okán porszem kerülne a gépezetbe. Mindennek ellenére a hét utolsó napján mégis azzal szembesülsz, hogy nem úgy körvonalazódik az eredmény egy bizonyis feladat kapcsán, ahogy azt elvártad és ez bizony rendkívüli módon frusztrál. Teljesen érthető az általad érzett feszültség, amennyiben azonban centiméterről centiméterre végignézed a folyamatot, abban az esetben jó eséllyel megtalálhatod azt az apró dolgot, amely megakasztotta az egészet, majd igyekezz korrigálni, amit lehet. Sokkal nyugodtabb leszel, ha sikerül kijavítani a hibát és zavartalanul haladhat minden a maga útján, a biztos siker felé!

IKREK (május 21-június 21)

Ahogy mindig, úgy ezúttal is a biztonsági játékra törekszel egy bizonyos ügyben, nem szeretnél kockáztatni, attól tartasz ugyanis, hogy ha ismeretlen útra tévedsz, akkor adott esetben a pozitív kimenetelt kockáztatod, ez pedig be is vonzza majd a kudarcot. Épp ezért elérkezett az ideje annak, hogy végre kicsit bátrabb legyél, hogy ne csak a negatív kimenetelt lásd a dologban és hogy merj olyasfajta őrültségekre vállalkozni, amelyek sikerélményt okozhatnak végre. Hidd el, a kockázatos játékok adják meg az életre szóló élményeket is, ha ugyanis mindig arra mész, hogy óvatosan lépkedj lassú tempóban, elesni ugyan nem fogsz, de soha nem fogsz tudni maradandót alkotni!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a közvetlen környezetedben a hét utolsó napján kezd az agyadra menni, folyamatosan egy dolgot hajt ugyanis, nem képes elvonatkoztatni, téged pedig abszolút hidegen hagy a mondnaivalója. Mivel azonban nem szeretnéd megbántani, ezért hallgatod a véget nem érő mondanivalót. Mielőtt azonban elveszítenéd a türelmedet, előtte igyekezz emberi hangnemben tudatni az illetővel, hogy vannak más témák is, amiket boncolgathattok, ügyelj azonban arra, hogy semmiképp ne bántsd meg, amennyiben ugyanis magadra haragítod, abban az esetben csak neked lesz lelkiismeret-furdalásod. Ha megfelelő intelligenciával kezeled a helyzetet, akkor nagy valószínűséggel senkinek nem lesz keserű a szája íze!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasféle célokat kergetsz jó ideje mostmár, amelynek sikere abszolút nem garantált, te azonban a fejedbe vetted, hogy tűzön-vízen keresztülviszed, ezáltal bizonyíthatod mindenkinek a rátermettségedet. Mi tagadás, még a környezetedben élők álla is leesik attól, hogy mi mindenre hajlandó vagy azért, hogy megkaparints valamit, hisz még ők is szájtátva figyelik a céltudatosságodat és azt, hogy nagyon keményen dolgozol az ügyön. Ügyelj azonban arra, hogy ne tegyél fel mindent egy lapra a siker érdekében, vannak ugyanis olyan hegyek, amelyek megmászása komoly áldozatokkal, akár a testi épséged kockáztatásával is járnak. Dönts okosan és bölcsen!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napján az átlagosnál jóval nehezebb kihívás vár rád, melyről azonban fogalmad sincs, hogy miként oldd meg, csak a fejedet vakarva állsz felette. Mivel egyedül egyfajta kapálózásnak tűnik a dolog a nyílt vízen, épp ezért keress egy megbízható személyt a környezetedben, aki nálad a meglévőnél több tapasztalattal rendelkezve pontosan tudja, merre kell venned az irányt ahhoz, hogy végül elégedett lehess. Nem szégyen segítséget kérni, hidd el, sokkal jobb még az út elején tisztázni az irányt, a célt, a tempót és a taktikát, mintsem a sűrűjében egyedül jobbra-balra kóvályogni, ahol már nem biztos, hogy meghallják a segélykiáltást!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Viszonylag hosszú ideje gondolkodsz azon, hogy olyasmibe vágj bele, amely ugyan teljesen ismeretlen számodra, mégis látsz a dologban perspektívát. Épp ezért jutottál mostanra arra az elhatározásra, hogy nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények jelen pillanatban a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd, hisz valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül elérhesd a kitűzött célodat, ezáltal sikeres lehess, de ha visszatekintesz a hosszú utadra, akior bizony rá fogsz jönni, hogy megérte áldozatot hozni a boldogságod érdekében! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mivel az elmúlt időszakban több kudarccal szembesültél, épp ezért mostanra már óvatosabb vagy, nem ugrasz gondolkodás nélkül fejest bármibe. Nagyon bölcs dolog, ha meggondolod a lépéseidet, ez azonban meggátol abban is, hogy új élményekkel, illetve tapasztalatokkal gazdagodj az élet bármely terüketéd. Ne zárkózz be, próbáld inkább megtalálni az arany középutat, mérlegelj, mielőtt új kalandokba kezdenél, ugyanakkor ne foszd meg magad attól, hogy egy minőségibb, színesebb életet élhess. Mikor tennél őrült dolgokat, ha nem most? Te is sokkal jobban fogod érezni magad, ha lesz mivel teleírnod életed emlékkönyvét, nem igaz?!

NYILAS (november 23-december 21)

Elég kellemetlen problémával szembesülsz a hét utolsó napján, amelyet annak idején a helyzetből történő menekülésképp a szőnyeg alá sepertél, hisz már akkor is rengeteg bosszúságot okozott. Annak érdekében tehát, hogy ezúttal ne befolyásolhassa negatívan a közérzetedet, mihamarabb fuss neki a megoldásnak. Állj a sarkadra, légy határozott és hatékony, egyszer, s mindenkorra tegyél pontot a dolog végére. Meglátod, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem lebeg állandóan a fejed felett Damoklész kardja!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívül fontos számodra minden fajta pozitív visszaigazolás, ez az, ami előrébb tol az úton, szeretnél végre kitűnni a tömegből, ennek érdekében tehát képes vagy tótágast állva elindulni a céljaid elérése felé, csak azért, hogy feltűnést kelts. Mielőtt azonban saját magadat tennéd nevetségessé egy-két elismerő bólintásért, előtte érdemes belegondolnod, hogy vajon ha önmagadból, a saját személyiségedből kivetkőzve, mintegy cirkuszi majomként produkálod magad csak azért, hogy a környezeted felfigyeljen rád. Amennyiben a bizonyos emberek nem fogadnak el úgy, ahogy vagy, abban az esetben nem is nagyon érdemes küzdened az elismerésért. Te csak maradj önazonos, aki szeret így is, annak nem kell, hogy kivetkőzz magadból, a többiek pedig gondoljanak, amit akarnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kitűztél magad elé egy célt, amelyet mindenáron szeretnél elérni, ennek érdekében tehát a hét utolsó napján is, pihenés helyett a lehetetlent nem ismerve küzdesz érte. Gyakorlatilag bármit képes vagy feláldozni csak azért, hogy megszerezd magadnak, annak ellenére, hogy olyan jelek sorozatát kapod, amelyek világosan megmutatják, hogy tulajdonképp nem is biztos, hogy több vagy jobb leszel, ha megszerzed magadnak. Gondold tehát végig, hogy valóban elengedhetetlenül szükséges-e ennek a bizonyos célnak az elérése, hogy megéri-e ilyesfajta áldozatokat hozni érte. Amennyiben a pro és kontra érvek között több kontrát találsz, akkor ne szégyelld belátni, hogy felesleges köröket futsz, így inkább engedd el az egészet. Annyi minden van, ami életed során örömet okozhat még, nem érdemes felesleges célok elérésére pazarolnod az idődet!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó napján ismét bizonyíthatod, hogy milyen odaadó, önzetlen ember is vagy valójában, olyasfajta természetű ügyben sietsz ugyanis valaki segítségére, amelyből mások kérdés nélkül utasítottak volna vissza. Emberi nagyságodat mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy abszolút nem kérdőjelezel meg semmit a helyzetben, a szíved visz előre, az illető pedig roppant hálás lesz neked azért, hogy a szakadék szélén ragadtad meg a kezét. A mai nap megkoronázásaképp, hívd át néhány barátodat, főzz nekik valami finomat és ünnepeljétek az önzetlenséget, ami ebben a rohanó világban ritka nagy erény!