JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc
Szerző: Steinmetz Melinda

Steinmetz Melinda vagyok asztrológus, ön- és sorsismereti coach.

Gyerekkorom óta foglalkoztat a belső világ és az, ami láthatatlan. Miért én, miért így, miért most születtem?
Hiszem, hogy az ember feladattal érkezik a földre. Minden egyes ember egyedi és megismételhetetlen. Nem lesz mindenki világmegváltó, de a saját kis mikrokörnyezetében, felmenői és utódai számára pótolhatatlan.

1999-2004 között tanultam asztrológiát Kalo Jenőtől, közben kalandoztam a Tarot és a Számmisztika világában is.
Az élet számomra is hozta a „rendes” kerékvágást, diplomáztam, mint mérnök tanár, családot alapítottam és eltöltöttem 20 évet általában a multik világában, mint projektvezető.
Az egyéni fejlődésem mindig fontos volt számomra, az emberekkel való kapcsolódás, csapatépítés, megtartás alapvető része volt az életemnek a nagyvállalatoknál. Eljött az a pont az életemben, amikor azt éreztem, hogy amit csinálok, az nem elég, nem a helyemen vagyok. Elvégeztem egy life- és business coach, tréner és szervezetfejlesztő képzést is. Ezekkel egy olyan biztos szakmai alapot és keretet kapott az addigi tapasztaltom és a spirituális fejlődésem, ami által már nem csak éreztem, de tudtam is, hogy váltanom kell.

Befejeztem egy szakmai vállalásom, majd beleálltam abba a feladatba, amibe mindig is vágytam és amire szerződtem az Univerzummal.

A hozzám fordulót abban támogatom, hogy tudatosan befelé forduljon, megismerje és elfogadja  önmagát. Ebből indulva rátaláljon a sorsfeladatára és elinduljon a megvalósítás útján. A születési képlet elemzésén túl dolgozunk az elakadásokon, olyan kérdéseket teszek fel, amelyek segítik abban, hogy a számára legjobb megoldásokat találja meg.
Olyan mindennapi életben használható gyakorlatokat, technikákat tanítok meg, amelyek felszabadítanak a tökéletesség és a másoknak megfelelés terhe alól, segítenek az egészséges önértékelés kialakításában és elvezetnek a céljaid elérése felé. Ezzel párhuzamosan mindig elindul egy szintugrás az emberi kapcsolatokban és az élet többi területén is tisztulnak dolgaink.

Amit viszont mindig hangsúlyozok, hogy a megoldások mindenkiben megvannak és teljesen egyediek. Az ön- és sorsismerettel járó munkát nem lehet megspórolni, az mindenkinek a magáé. Nincs varázspirula! Megdolgozni mindenkinek egyénileg kell, én a támogatást adom hozzá a megfelelő módszerekkel, kérdésekkel, biztonságos, megtartó közeggel.

Én is folyamatosan dolgozom magamon. Egyrészt nekem is vannak segítőim, akik által mélyül az önismeretem, oldódnak a blokkjaim, másrészt pedig képzem magam, hogy személyre szabottan tudjam támogatni az ügyfeleimet. Csak ezt találom járható útnak. Felelősséget vállalni saját magunkért, felnőtt emberként tudni, hogy mire van szükségünk és tenni is magunkért minden egyes nap!

Végzettségeim:

- Asztrológus

- Coach, tréner, szervezetfejlesztő

- Spirituális választechnika (SVT) tanácsadó

-  Access Bars kezelő

-  Access Testkezelő

- Tarot elemző

- Asztrozófus – folyamatban