Ingyenesen letölthető 2023-as Holdnaptár Endrész Timitől, ami az otthonod vagy az irodád éke lehet

Borítókép: Ingyenesen letölthető 2023-as Holdnaptár Endrész Timitől, ami az otthonod vagy az irodád éke lehet Forrás: Ingyenesen letölthető 2023-as Holdnaptár Endrész Timitől, ami az otthonod vagy az irodád éke lehet (CANVA)
Előző évben készült először Holdnaptár az ÉVA magazin online oldalára. Nagyon szerettétek, így elkészült a 2023-as Holdnaptár is, ami ingyenesen letölthető az oldalunkról. Egész évben segít, hogy figyelemmel kísérd a holdállásokat, hiszen a Telihold és az Újhold is nagy hatást gyakorol az életünkre.

Az ingyenesen letölthető holdnaptárból napra pontosan láthatjuk, hogy 2023-ban mikor van Telihold, Újhold, illetve az első és az utolsó negyedet is jelöltük.

A Hold nagy hatást gyakorol a mindennapjainkra. A természet körforgását követve harmonikusabb életet élhetünk, egészségesebb testet, kellemesebb otthont és csodás kertet teremthetünk. Ebben segítünk Neked az új évben is.

Töltsd le ingyenesen, és nyomtasd ki éves Holdnaptárunkat!

2023-as ingyenesen letölthető Holdnaptárunk

ÉVA magazin - Holdnaptár 2023 A4-es méretben

Letöltöm

ÉVA magazin - Holdnaptár 2023 A3-es méretben

Letöltöm

A Hold fázisai hatással vannak testünkre, lelkünkre

A tudomány már bizonyította - de okait még nem sikerült felderítenie annak a ténynek -, hogy a Telihold hatással van az alvásunkra; negatív értelemben. Vizsgálatok támasztják alá, hogy amikor legkerekebb a Hold, tovább tart mély álomba szenderülnünk, többször ébredünk, hamarabb kelünk. Ennek köszönhetően fáradtabbak vagyunk.

Amikor viszont Újhold köszönt ránk, a testünk teljesítőereje nagyobb, kreatívabbak leszünk, megnő az akartunk is. Ezért szokták javasolni, hogy ilyenkor érdemes elkezdeni a diétát vagy letenni a cigarettát. Ami pedig a lelki részét illeti; Újholdkor mi is megújulunk. A félelmeket könnyebben tudjuk elengedni, a célokat és vágyakat pedig könnyebben meg tudjuk határozni.

2022-ben készült az első ingyenesen letölthető Holdnaptárunk, aminek használata – visszajelzéseitek alapján – beépült a rutinotokba. Mi magunk az ÉVA magazin szerkesztőségében is kinyomtattuk, otthonunk vagy irodánk éke lett. Idén a grafika egy picit megújult, de a hangulata ugyanaz maradt.

Az emberiség évmilliók óta bámulja félelemmel vagy csodálattal a Holdat, ami rengeteg hatást gyakorol tesünkre, lelkünkre.

Számos kultúrában női istenségként tekintettek a Holdra, mert észrevették a párhuzamot a Földünket 28 nap alatt megkerülő égitest és a nők 28 naponta jelentkező ciklusa között. A Holdat mindig is a belső utazással, intuícióval, az érzelmekkel kapcsolták össze. A teória szerint - mivel ezek az adottságok inkább a nőket jellemzik - a „gyengébbik” nem emiatt fogékonyabb a Hold ciklikus változásaira.

A Hold a víz mozgására is hatással van a Földön, nélküle nem lenne létezne az árapály jelenség sem.

Töltsd le ingyenesen a 2023-as Holdnaptárunkat, és a Hold fázisaihoz tudod igazítani a mindennapi teendőket és a nagy elhatározásokat is.

Nézd mag a galériánkat is, amiből megtudod, hogy mit tartogat számodra az év első Teliholdja.