Borítókép: Megmondjuk, hol kuckózz idén ősszel! Forrás: 400 éves ház

Megmondjuk, hol kuckózz idén ősszel!

Még csak most ért véget a nyár, de már újra mennél? Válogass kedvedre az őszi kuckókból szerte Magyarországon!

Ahogy közeledik az ősz és a hűvösebb idő, egyre inkább vonulunk mi is be. A nappalok egyre rövidebbek, és mi is egyre szívesebben töltünk el időt egy meleg takaróba burkolózva, egy jó könyvet olvasva, teát kortyolgatva.

Ha valaki még menne kicsit kirándulni, kihasználni a vénasszonyok nyarát vagy éppen majd októberben, ha kicsit már hűvösebb, kirándulós időre fordul az időjárás, indulna neki: készítettünk egy összeállítást olyan helyekről, amik szépek, modernek, és igazi vendégszeretetben lesz részetek, ha ellátogattok ide.

Zöld Kabin - Kismaros

Ha szeretitek a Dunakanyart, akkor Kismarost biztos ismeritek. Tele bájjal és egyszerűséggel. Ha szeretnétek felfedezni a környéket, akkor feltétlenül látogassatok el pár napra a Zöld Kabinba, ahol tökéletes alkalmatok lesz feltöltődni.

A sok pihenés után meg nyakatokba vehetitek a Dunakanyart, és felfedezhettek még több szépséget.

Montem Vendégház

A Montem a Felső Mátra legmagasabb fekvő részén, természetvédelmi területen található. Az jöjjön bátran, aki hegyi hangulatra vágyik.

Igazi elegancia övezi a házat, és mondanom se kell, a kirándulni vágyók paradicsoma is lehet ez a hely, hiszen nagyon soféle túra útvonal érhető el innen.

400 Éves ház

Jártál már a Nyugat-magyarországi régióban? Kőszegszerdahely egy igazi csepp falu az osztrák határ mellett közvetlenül, Kőszeg szomszédságában.

Ha szereted az őszi színben pompázó erdőt, itt a helyed. A 400 éves ház ötvözi a 400 évvel ezelőtti egyszerűséget a mai kényelemmel, és harmóniát teremt e kettő között.

Innen nem csak magyar túraútvonalakat érsz el, de a pár napos pihenés alatt átlátogathatsz Ausztriába is.

Napsugár Retró Apartman

A Velencei tó környéke sokak számára még felfedezetlen - mert a Balaton nagyobb csábítás tud lenni.
Ha egy hétvégére szeretnél kiruccani és tópartján töltődni, akkor adj egy esélyt Agárdnak, ahol a Napsugár Retró Apartmanban minden kényelmed meglesz.
Ha pedig egy pihentető alvás után nekiindulnál, akkor a környéken csodás helyeket fedezhetsz fel.
Ha pedig aktív pihenésre vágysz, akár egy körbebiciklizést is megér a Velencei tó.

Naphegy Vendégház

Igazi gyöngyszem a Dunakanyarban. Csupa természetes anyag és földszín vesz körül az ízlésesen berendezett, mégis egyszerűségre törekvő vendégházban. Pár napra bárki szívesen meghúzódna itt a világ elől megbújva!

Válogass kedvedre az őszi kuckók közül, és ha teheted, bújj el pár napra, hogy töltődhess kedvedre a téli időkre!

Ha családostul mennél, akkor olvasd el a cikkünket, hogyan a legjobb gyerekestül utazni ősszel!