Így utazz ősszel, gyerekkel

Borítókép: Így utazz ősszel, gyerekkel
Feketeöves pakolóként az őszi utazásokra való bepakolás még engem is kihívások elé állít. Olvasd el, mik azok a dolgok, amik nélkül nem indulhatsz el kisgyerekes anyaként egy őszi kirándulásra!

Ősszel utazni egyszerre lehet a világ legegyszerűbb és a legbonyolultabb feladata. Legalábbis nekem ezek az őszi kiruccanások mindig feladják a leckét és hiába a sok éves utazási és pakolási tapasztalat, végül mindig sokkal több mindennel indulok útnak, mint eredetileg terveztem.

És habár elég profi utazónak tartom magam 5 év távkapcsolatban élés után és egy olasz férjjel az oldalamon, az őszi utak mindig is kihívás elé állítottak. Hogy miért? Mert napközben még meleg van, este viszont már akár a nagy kabát és a vastag pulóver is kellhet. Mióta pedig gyerekeink is vannak, egyre nagyobb kihívás beférni csak egy bőröndbe. Pláne, hogy a réteges öltözködés nagymestere vagyok, amihez viszont szükség van pár ruhadarabra. De én tényleg igyekszem mindezt minimálisra csökkenteni!

Ezúttal azt szedtem össze, hogy mik azok a ruhadarabok és kellékek, ami nélkül biztosan nem indulok neki egy őszi utazásnak. Kattints a galériára és nézz körbe Te is, nehogy kimaradjon valami!