JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Nyár elején már visszatérhet az Uber: zöld utat kaptak az újrainduláshoz

Borítókép: Nyár elején már visszatérhet az Uber: zöld utat kaptak az újrainduláshoz Forrás: SOPA Images / Contributor/Getty Images
Jó hír azoknak, akik szeretnének a jelenlegi taxis fuvarozás helyett kipróbálni valami újat, ugyanis már hivatalos, hogy elhárultak az akadályok az Uber újbóli magyarországi piacra lépése elől, így már vélhetően nyár elejétől élvezhetjük az Uber előnyeit hazánkban.

A Budapesti Közlekedési Központ tegnap végre zöld utat adott az Uber budapesti indulásához, amivel lezárult a hivatalos jóváhagyási folyamat. Az Uber csapatának most pedig már csak az a feladata, hogy elkezdjen sofőröket toborozni a vélhetően nyári indulásához, melyre valószínűleg nemsokára már jelentkezni is lehet.

Forrás: d3sign/Getty Images

Érdekesség, hogy az Uber a Főtaxival együttműködésben tér vissza a magyarországi piacra, és ez a Főtaxi véleménye szerint kifejezetten előnyös lesz rájuk nézve, így nem tekintenek az Uberre vetélytársként. De az értesülések szerint továbbra is a Főtaxi lesz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, a Balaton Sound, a Sziget Fesztivál hivatalos szállító partnere.

Az alábbiakban pedig annak érdekében, hogy kissé felelevenítsük a vezetési tudásod, 10 vezetési trükköt hoztunk, amit nem tanítanak az autós iskolában.

Íme 10 vezetési trükk, amit nem tanítanak az autósiskolában!