A 4 legjobb hajhullás elleni sampon: ezeket válaszd, ha dús, élettel teli frizurát szeretnél

Borítókép: A 4 legjobb hajhullás elleni sampon: ezeket válaszd, ha dús, élettel teli frizurát szeretnél Forrás: Getty Images
A hajhullás egy roppant idegesítő és esztétikailag problémás állapot, főleg abban az esetben, ha már látható jelei is vannak. Éppen ezért fontos, hogy felvedd ezzel a harcot, méghozzá minél hatékonyabban. Természetesen számos fantasztikus hajhullás elleni készítmény létezik, ám jelen helyzetben kifejezetten a hajhullás elleni samponokra koncentrálunk.

Az alábbiakban pedig annak érdekében, hogy egy kis segítséget nyújtsunk az eligazodásban, összegyűjtöttük a 4 legjobb sampont hajhullás ellen.

A 4 legjobb sampon hajhullás ellen

The Silky Way Hajhullás Csökkentő Sampon

A The Silky Way hajhullás csökkentő sampon hatékonysága kutatások által is bizonyított. Kapható mellé szérum is, együttesen pedig a két termék tuti nyerő páros! A hajhullás megakadályozására és a haj növekedésének elősegítésére biotin multivitaminokkal, gazdag fehérjékkel és új generációs procapil és tricorexin összetevőkkel látták el a terméket.

Ár: 5490 forint

Helia-D regenero koffein sampon

Szintén kiváló választás lehet a Helia-D koffeines hajhullás elleni samponja is. Ugyanis a koffein mellett 26 különböző gyógynövénykivonattal rendelkezik. Emiatt kissé gyógynövényes jellegű illatjegyei vannak, ennek köszönhetően pedig sokan inkább férfias illatnak könyvelik el. Azonban kifejezetten hatásosnak bizonyul, ugyanis rengetegen számolnak be arról, hogy sok babahajuk lett tőle, illetve hajnövekedésről is sokan tanúskodtak, és emellett bizony képes csökkenteni a hajhullást is. Az előző termékhez hasonlóan szintén némi szárító hatásról számoltak be azok, akik rendszeresen használták a terméket. Azonban ez a hatás könnyedén kiküszöbölhető balzsam vagy hajpakolás használatával. Összeségében ez a termék is jól teljesít, érdemes kipróbálni.

Ára: 1999 forint

Forrás: Helia-D/ PR

Yves Rocher hajhullás elleni sampon

Szintén nagyon dicsérik az Yves Rocher hajhullás elleni samponját, mely azt ígéri, hogy radikálisan képes megfékezni a hajhullást, és egészséges, dús hajkoronát képes varázsolni annak, aki tartósan e termék mellett teszi le a voksát. Nos, a visszajelzések alapján bizony sokaknak be is vált ez a készítmény, bár ez esetben is többen említették, hogy szárító hatást gyakorolt a hajukra. Azonban sokan arról számoltak be, hogy valóban észrevehetően dúsabb lett a hajuk a használatukat követően. Így érdemes kipróbálni az adott terméket is.

Ára: 2500-3000 forint

Forrás: Yves Rocher/ PR

Pantene

Amellett, hogy a Pantene Grow Strong Biotin & Bamboo sampon selymessé és erősebbé teszi a hajszálakat, csökkenti a hajhullást és a töredezést. Ezáltal teszi újra természetesen széppé frizurádat.

A Pantene Pro-V Miracles Strength & AntiBrassiness lila sampon a szőkített hajúak kedvencévé válhat, hiszen amellett, hogy hamvasít, semlegesíti a sárgás árnyalatokat, erősebbé és ellenállóbbá varázsolja a hajat.

Az alábbiakban pedig 7 tippet szedtünk össze annak érdekében, hogy gyorsabban nőjön a hajad.